Νέα αδιάβροχη και αντικραδασμική Nikon Coolpix W100

by George Polyzos • On 24-08-2016 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon_Coolpix_W100_WH_Hero_shot

Η σειρά compact φωτογραφικών μηχανών Coolpix της Nikon εμπλουτίζεται με μια νέα φωτογραφική μηχανή την Coolpix W100 με ανάλυση 13,2 Megapixel.

Μπορείτε να κολυμπήσετε ή να καταδυθείτε με αυτήν έως και 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, διαθέτει αντικραδασμική προστασία για πτώσεις από ύψος έως 1,8 μέτρα, αντοχή στο ψύχος έως και -10 βαθμούς Κελσίου ενώ είναι επίσης ανθεκτική στη σκόνη.

Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και μοιραστείτε τις αμέσως χάρη στη λειτουργία SnapBridge, με την οποία οι εικόνες μεταφέρονται αυτόματα στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη αποθήκευση και ανάρτηση σε κοινωνικά μέσα ενώ είστε εν κινήσει.

Η λειτουργία SnapBridge χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth low energy (BLE) και διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, μεταξύ της Coolpix W100 και του smartphone ή του tablet σας, εξασφαλίζοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο κατά τις φωτογραφίσεις σας. Η εγγραφή video Full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα, η λειτουργία Ηλεκτρονικού VR (απόσβεση κραδασμών) εξασφαλίζει video με ομαλή και καθαρή εικόνα.

Η Coolpix W100 είναι εξαιρετικά απλή χάρη στα αποκλειστικά κουμπιά ενός αγγίγματος, το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη αλλά και ένα ειδικό μενού για χρήση από παιδιά που την καθιστά κατάλληλη για φωτογράφους κάθε ηλικίας. Επιλέξτε την «Εύκολη αυτόματη λειτουργία» και αφήστε τη φωτογραφική μηχανή να βελτιστοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις της αυτόματα, εξασφαλίζοντας υπέροχες εικόνες, κάθε φορά, ενώ εσείς καδράρετε τις λήψεις σας καθαρά στην οθόνη TFT LCD 2,7 ιντσών με ανάλυση 230k-dot, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κάτω από άμεσο ηλιακό φως.

Τραβήξτε τέλεια πορτραίτα ευκολότερα από ποτέ, τόσο έξω όσο και μέσα στο νερό. Το σύστημα «Έξυπνο πορτραίτο» ενεργοποιεί λειτουργίες όπως η «Αυτόματη εστίαση με προτεραιότητα στο πρόσωπο», με την οποία εντοπίζεται αυτόματα η περιοχή του προσώπου του θέματός σας και γίνεται εστίαση σε αυτή, ενώ παράλληλα η λειτουργία «Υποβρύχια λήψη προσώπου» πραγματοποιεί λήψεις αυτόματα, όταν εντοπίζει πρόσωπα μέσα στο νερό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons