Νέα 34 ιντσών LCD οθόνη μεγαλώνει τη γκάμα των κυρτών οθονών Philips

by George Polyzos • On 17-04-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, εμπλουτίζει την αναπτυσσόμενη σειρά κυρτών οθονών με ένα νέο μοντέλο στις 34 ίντσες.

Με καμπυλότητα R1800, οι χρήστες της νέας κυρτής οθόνης X Line μπορούν να προσβλέπουν σε μια ιδιαίτερα καθηλωτική εμπειρία, με ακόμα καλύτερη συγκέντρωση σε περιβάλλοντα όπως το σπίτι, όπου διασπάται εύκολα η προσοχή. Οι χρήστες μπορούν να συγκεντρωθούν πιο εύκολα σε ότι κάνουν, όπως για παράδειγμα να βλέπουν μια ταινία, να διορθώνουν φωτογραφίες, να δημιουργούν ένα βίντεο, ή να εργάζονται για πολλές ώρες σε υπολογιστικά φύλα εργασίας. Ιδιαίτερα σε εφαρμογές με πλούσιες λεπτομέρειες, η κυρτή οθόνη ενισχύει τη συγκέντρωση δημιουργώντας μια αυξημένη αντίληψη του βάθους, με περισσότερο προσωπικό χώρο.

Μέσα σε αυτόν τον προσωπικό χώρο θέασης, οι χρήστες έχουν ό,τι χρειάζεται για να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες τους περισσότερο. Με UltraWide Quad HD και πανοραμικό format 21:9, η οθόνη προσφέρει μεγάλη επιφάνεια προβολής με 3440 Χ 1440 pixels: αυτό σημαίνει περισσότερα pixels για περισσότερες εικόνες και περισσότερο χώρο για multitask χρήστες που χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα, όλες με απόλυτη καθαρότητα και ευκρίνεια. Η βιντεοσκόπηση είναι επίσης εξαιρετική: η οθόνη είναι ευρεία αρκετά ώστε να προβάλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο μαζί, ενώ η χρωματική γκάμα 117.3% (CIE1931) sRGB εξασφαλίζει υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων για τους φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο. Χάρη στην τεχνολογία AMD FreeSync, η αναπαραγωγή βίντεο είναι ιδιαίτερα ομαλή, χωρίς φαινόμενα τρεμοπαίγματος, σκισίματος ή θαμπάδας στην κίνηση.

Και καθώς η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια οθόνη, το μοντέλο 349X7FJEW έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Η οθόνη από άκρη σε άκρη που αυξάνει το χώρο προβολής, προσδίδει και μια λεία εμφάνιση η οποία συμπληρώνεται από λεπτές καμπύλες και γυαλιστερό φινίρισμα χρωμίου. Πρόκειται για μια οθόνη που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την κομψότητα.

Το τελευταίο 34 ιντσών κυρτό μοντέλο της X-Line είναι προσεκτικά κατασκευασμένο με χαρακτηριστικά που προσπαθούν να κάνουν ευκολότερη και πιο άνετη τη ζωή μας. Η οθόνη διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετήσουν την κυρτή περιοχή προβολής στο ιδανικό τους οπτικό πεδίο για να αποφύγουν άβολες και ανθυγιεινές στάσεις του σώματος.

Η 349X7FJEW είναι επίσης εξοπλισμένη με τη λειτουργία LowBlue Mode. Έρευνες έχουν δείξει ότι όπως οι υπεριώδης ακτίνες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια, έτσι και οι βραχέων κυμάτων ακτίνες μπλε φωτός των LED οθονών μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια και να επηρεάσουν την όραση με την πάροδο του χρόνου. Σχεδιασμένη για την ευεξία, η λειτουργία Philips LowBlue Mode χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για να μειώσει τα επιβλαβή κύματα του μπλε φωτός.

Το Multitasking είναι μια πολύ κοινή πρακτική στις μέρες μας. Με αυτή την οθόνη, αντί να χρειάζονται δύο οθόνες για να παρακολουθούν οι χρήστες δύο συστήματα συγχρόνως, μπορούν να απολαύσουν ροή εισόδου από δύο συστήματα στην ίδια ευρεία οθόνη χάρη στη λειτουργία Philips MultiView. Η οθόνη μπορεί είτε να χωριστεί σε δύο ίσα μέρη, είτε να προβληθεί το περιεχόμενο σε μορφή picture-in-picture (PiP). Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν live ειδήσεις ή αθλητικές μεταδόσεις για παράδειγμα, καθώς εργάζονται.

Επίσης δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστό USB hub στην επιφάνεια του γραφείου: πολλαπλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο ολοκληρωμένο hub, μειώνοντας τα καλώδια και αφήνοντας ελεύθερες τις USB συνδέσεις του notebook για γρήγορη πρόσβαση. Η οθόνη μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη φόρτιση συσκευών που συνδέονται με USB.

Η νέα οθόνη Philips 349X7FJEW X Line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 899 ευρώ, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Απρίλιο του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons