Η RIM χάνει πελάτες ξανά, το Αμερικανικό δημόσιο αγοράζει iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 21-11-2012 • AT 6:00 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η RIM χάνει πελάτες ξανά, το Αμερικανικό δημόσιο αγοράζει iPhone 5

Προβλημάτων συνέχεια για την RIM, που βλέπει μεγάλους πελάτες να αφήνουν το Blackberry για να αγοράσουν iPhone 5. Αυτή την φορά είναι το NTSB ή αλλιώς National Transportation Safety Board που αφήνει πίσω τα Blackberry για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η επιλογή του iPhone 5 δεν είναι τυχαία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους τα Blackberry άρχισαν να χαλάνε μαζικά γεγονός που προβλημάτισε. Η μετάβαση στο iPhone 5 θα γίνει για δύο κυρίως λόγους: η Verizon υποστηρίζει το κινητό όπως και οι τεχνικοί του NTSB που ήδη έχουν επενδύσει στο iOS και γνωρίζουν το λειτουργικό.

Παρότι η RIM ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο Blackberry 10 σε περίπου 2 μήνες, μεγάλοι οργανισμοί και το κλασσικό Αμερικανικό δημόσιο αρχίζει να απομακρύνεται από τις λύσεις που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα. Είναι άξιο προσοχής το γεγονός ότι δύο μήνες δεν είναι αρκετοί για να πείσουν το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών να περιμένει για τα νέα Blackberry αλλά ούτε και την RIM να καταφέρει να πείσει τους υπεύθυνους της υπηρεσίας.

Με το iPhone 5 να λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική, το δημόσιο αλλά και οργανισμοί έχουν πλέον επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο hardware και software λειτουργεί το ίδιο σε διαφορετικά δίκτυα. Για τους χρήστη και τους τεχνικούς το μόνο που έχει σημασία είναι ότι το smartphone δουλεύει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Breaking News: Το αμερικάνικο δημόσιο στηρίζει αμερικάνικα προϊόντα.

    • Αφήνοντας πίσω την παραδοσιακή λύση του email killer machiner, Blackberry δύο μόλις μήνες πριν το ολοκαίνουριο Blackberry 10. Ναι αυτό είναι breaking news.

    • +1! Όλα τα κράτη στηρίζουν τις ντόπιες εταιρείες και προϊόντα λίγο πολύ.

  2. Μηπως η apple πλεον στρεφεται σε εταιρικους πελατες γτ εκει ειναι το ζουμι;;

    • Εκεί δηλαδή που στόχευε εξαρχής η Google!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons