Η Εθνική Τράπεζα με θυμάται

by Stefanos Kofopoulos • On 11-06-2007 • AT 8:40 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

national bank of greece letter

Όσοι διαβάζετε καθημερινά το pestaola.gr θα ξέρετε ότι πριν λίγο καιρό διαπίστωσα ένα μικρό πρόβλημα με την πιστωτική μου. Κάποιος/οι αποφάσισαν να χρεώσουν 336€ χωρίς να με ρωτήσουν. Σήμερα η Εθνική Τράπεζα μου έστειλε το έγγραφο που βλέτε που ουσιαστικά με ενημερώνουν ότι δεν με έχουν ξεχάσει και κάποιος κοιτάει το θέμα μου.

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, μπράβο Εθνική. Άντε να δούμε πότε θα πάρω πίσω τα χρήματα μου!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ σιγουρος εισαι οτι θα παρεις πισω τα λεφτα σου :) Να ξερεις φιλε μου οτι μονο οι τραπεζες σε αυτον τον κοσμο δεν χναουν λεφτα..και αν δεν βρουν κανεναν υπαιτιο,μαλλον εσυ θα τα πληρωσεις τα σπασμενα :P

  2. Κάτι δεν πάει καλά με τα συστήματα ασφαλείας της Εθνικής λέω εγώ.

    Αντίστοιχη περίπτωση με μικρότερο ποσό είχε αντιμετωπίσει προ μερικών ημερών και ο αδερφός μου και τον παίρνανε τηλέφωνο και του στείλανε επιστολή και στο τέλος του ακυρώσανε την κάρτα και του έκδοσαν άλλη.

  3. @Διονυσης: Ελπίζω να τα πάρω πίσω γιατί εγώ δεν παίζω online poker όπως έλεγε η μία εκ των δύο χρεώσεων που βρήκα στην κάρτα.

    @Debby: Δεν νομίζω ότι φταίει η Εθνική σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί κάποιο site που ψώνισα να κράτησε τον αριθμό της κάρτας μου, κάτι να έγινε στο site αυτό και να βρέθηκε κάποιος με χιλιάδες αριθμούς καρτών.

    Φυσικά και θα ακυρώσω την κάρτα μου και θα βγάλω άλλη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons