Συνέντευξη: Νανά Χρυσοχόου

by Stefanos Kofopoulos • On 26-07-2007 • AT 3:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

chrisohoou logo

Πριν μερικούς μήνες στο ταξίδι μου στην Βόρεια Ελλάδα, έκανα μια στάση στο Κτήμα Χρυσοχόου για να χαιρετήσω την οικογένεια και να πείσω την Νανά να μιλήσει μπροστά στην κάμερα. Τελικά τα κατάφερα και το αποτέλεσμα είναι η συνέντευξη που ακολουθεί με την Νανά Χρυσοχόου, ένα από τα 3 παιδιά της Μπέττυς και του Κείμη Χρυσοχόου, που ασχολούνται στο κτήμα και σε διάφορες φάσεις της γραμμής παραγωγής.

Η Νανά βρίσκεται κοντά στο οινοποιείο και μοιράζεται λίγη από την ιστορία της οικογένειας, μιλάει για τα διαθέσιμα κρασιά και το ιδιαίτερο πρεκνιάρικο [δεν το έχω δοκιμάσει], δίνει συμβουλές για συνδυασμούς γευμάτων και κρασιού κλπ.

Ανακάλυψα την ύπαρξη του κτήματος τυχαία καθώς έψαχνα στο Google για την αγαπημένη μου Νάουσα, Ημαθίας. Έστειλα email, τηλεφώνησα και με την πρώτη ευκαιρία, τα Χριστούγεννα νομίζω, επισκεύθηκα το κτήμα για πρώτη φορά.

[MEDIA=1]

Πριν την συνέντευξη θα ήθελα να ευχαριστήσω στην οικογένεια Χρυσοχόου γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα θετική και φιλόξενη παρά το “παράδοξο” τρόπο προσέγγισης και γνωριμίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons