Κούνα το N900 γιατί μπορείς

by Stefanos Kofopoulos • On 01-03-2010 • AT 12:22 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia N900 hands on φωτογραφίες

Δεν είναι κάτι σημαντικό, προς το παρόν τουλάχιστον, αλλά ο developer που σκέφτηκε ότι λίγο κούνημα είναι καλύτερο από το κλικ στο πλάι του N900 για να ξεκλειδώσει το κινητό, μάλλον κάτι έχει στο μυαλό του. Προσωπικά απεχθάνομαι τις περισσότερες χρήσεις του accelerometer γιατί ενεργοποιούν ένα σωρό λειτουργίες όταν δεν τις χρειάζεσαι σε καταστάσεις πχ jogging. Θα προτιμούσα το βίντεο να έδειχνε launch κάποιου app αν το κούνημα είχε X ρυθμό ή επιτάχυνση και Y app αν άλλαζαν τα δεδομένα αυτά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προσωπικά απεχθάνομαι τις περισσότερες χρήσεις του accelerometer γιατί ενεργοποιούν ένα σωρό λειτουργίες όταν δεν τις χρειάζεσαι σε καταστάσεις πχ jogging.

  Φαντάζομαι/ελπίζω θα απενεργοποείται. Γενικότερα σαν testing rig μου φάνηκε. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω απ’το output των δεδομένων του επιταχυνσιόμετρου στην εξωτερική οθόνη.

  Θα προτιμούσα το βίντεο να έδειχνε launch κάποιου app αν το κούνημα είχε X ρυθμό ή επιτάχυνση και Y app αν άλλαζαν τα δεδομένα αυτά.

  Τεχνικά δεν είναι αδύνατο κι αυτό μάλλον θα μπορούσε να είναι μια τελική εφαρμογή. Αν δεις προσεκτικά στην οθόνη γράφη για “triggers”. Αυτά αργότερα θα μπορούσαν να περασθούν για συγκεκριμένα g σε συγκεκριμένους άξονες x, y ,z.

  Καλή η ιδέα σου.

  • Δοκιμή είναι αλλά με αφορμή το βίντεο έκανα το σχόλιο. Υπάρχει ανάλογη χρήση για διαφορετική επιτάχυνση αλλά σε συγκεκριμένα apps. Πχ για μουσική το shuffle είναι έντονη κίνηση σαν να κρατάς shaker, επόμενο ή προηγούμενο κομμάτι μια κίνηση δεξιά ή αριστερά. Νομίζω κάποια Sony Ericsson το είχανε αυτό.

 2. Άντε να δούμε πως θα αξιοποιηθεί αυτό…Πάντως μία εφαρμογή που είχα κατεβάσει με την κλασική μπίλια που προσπαθείς να μην πέσει στις τρύπες ήταν χάλια.Τώρα θα μου πείς ότι μπορεί να έφταιγε η αφαρμογή και όχι η αίσθηση του κινητού στην κίνηση-φυσικά και μπορεί.Πάντως την καλύτερη “κίνηση” στο συγκεκριμένο παιχνίδι την συνάντησα στο HTC diamond

Top

Show Buttons
Hide Buttons