Τα νέα μου ακουστικά Sennheiser PX 200

by admin • On 26-04-2006 • AT 4:30 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

sennheiser px 200 headphones

Είναι γνωστό ότι τα ακουστικά του iPod δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και φυσικά το νέο μου iPod nano δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Προσπάθησα να αγοράσω τα Sennheiser PX 200 με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα αλλά ατύχησα. Η αποστολή ακουστικών από το play.com δεν είναι δυνατή στην χώρα μας…

Αποφάσισα να κάνω υπομονή και να προχωρήσω στην αγορά κατά την επόμενη επίσκεψη στην Αγγλία. Εμπιστεύθηκα το “Usually dispatched within 24 hours” από την σελίδα του play.com και περίμενα την επόμενη ημέρα για την παράδοση με δωρεάν μεταφορικά – αυτό είναι το πλεονέκτημα του play.com. Δυστυχώς χρειάστηκαν 8-9 ημέρες για την αποστολή στο Cambridge! Για καλή μου τύχη, οι Άγγλοι συνάδελφοι μου έστειλαν με UPS express το πακέτο όταν το παρέλαβαν.

Η θήκη των Sennheiser PX 200 είναι μουράτη και χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να καταλάβω πως ανοίγει. Τα ακουστικά διπλώνουν στην θήκη όπως περίπου τα γυλιά, για εύκολη μεταφορά. Ο ήχος είναι σαφώς καλύτερος από τα standard ακουστικά του iPod nano και παρά το μικρό τους μέγεθος καλύπτουν πολύ καλά τα αυτιά και απομονώνουν τον εξωτερικό θόρυβο. Το διάφραγμα της Sennheiser με “Duofol” και οι δυνατοί μαγνήτες Neodymium κάνουν εξαιρετική δουλειά αν και το άνω όριο της έντασης θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα.

Η εταιρεία συνιστά την χρήση των ennheiser PX 200 με συσκευές αναπαραγωγής MP3, CD, DVD και MD. Ιδανικά για το nano και το laptop!

Τα ακουστικά καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών και κόστισαν 43€ (29.99 λίρες Αγγλίας).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα senheiser είναι και για εμένα αν όχι τα καλύτερα, από
    τα καλύτερα ακουστικά που κυκλοφορούν στην αγορά..

  2. Ναι, για αυτό τα αγόρασα. Για τα χρήματα τους είναι εξαιρετικά.. φυσικά υπάρχουν πολύ καλύτερα μοντέλα αν κάποιος θέλει να ξοδέψει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons