Το νέο μου μόνιτορ: LG Flatron L204WT

by Stefanos Kofopoulos • On 01-02-2007 • AT 6:47 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

LG Flatron L204WT

Μετά από πολύ καιρό κατάφερω να βρω διαθέσιμο για αγορά το LG L204WT. Πρόκειται για ένα wide screen μόνιτορ 20.1″ με μέγιστη ανάλυση 1680×1050 και χρόνο απόκρισης 5ms χαρακτηριστικό που με αφήνει αδιάφορο μια και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια.

Σημαντικότατο πλεονέκτημα είναι το contrast 2000:1 και η είδοσος DVI παράλληλα με την αναλογική. Τα ηλεκτρονικά της αυτόματης ρύθμισης εικόνας κάνουν καλά την δουλειά τους όπως και η μηχανή LG Flatron που προσφέρει 4 διαφορετικά preset modes: Movie, Text, User, Normal. Η οθόνη χωρίζεται στην μέση και ανάλογα με την επιλογή τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στο αριστερό μισό.

Η θέση των χειριστηρίων βρίσκεται δεξιά κάτω και στο πίσω μέρος της οθόνης και περιλαμβάνει μόλις 5 κουμπιά συμπεριλαμβανομένου του On/Off αν και θα προτιμούσα να βρίσκονται στο μπροστινό μέρος. Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η αδυναμία της οθόνης για περιστροφή δεξιά – αριστερά όπως επίσης η αδυναμία ρύθμισης του ύψους (κάτι που παρέχει η Samsung Syncmaster 205BW αλλά χάνει στο contrast). Ευτυχώς δίνεται η δυνατότητα για μετακίνηση της γωνίας θέασης σε σχέση με τον κάθετο άξονα (tilt).

Τα 321 Ευρώ που ζήτησε η LG Flatron L204WT για να την αποκτήσω, αξίζουν κάθε pixel της που αν και δεν καλύπτονται από zero pixel εγγύηση λόγω μεγέθους είναι όλα λειτουργικά και φωτεινά… τόσο φωτεινά που το brightness είναι στο 75%.

LG Flatron L204WT

LG Flatron L204WT

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλορίζικο πολύ καλή αγορά

  2. Σε ευχαριστώ πολύ.

  3. Δεν είναι εκνευριστικά μικρά τα γράμματα λόγω μικρού dot pitch?

  4. good pick and good price…kaloriziko

  5. @perastikos: Όχι μια χαρά είναι το μέγεθος των γραμμάτων.

  6. Τι κακο κι αυτο να χωνουν τα κουμπια σε παραξενες θεσεις,αφηστε τα ρε ανθρωποι μπροστα ειναι πιο βολικα.

  7. perastikos, φαντάσου πόσο θα σε εκνεύριζε το dot-pitch σε αυτά τα 22άρια: http://en.wikipedia.org/wiki/T221

Top

Show Buttons
Hide Buttons