Συνέντευξη: My Name is E, οι νικητές του The Next Web 2009

by Stefanos Kofopoulos • On 21-04-2009 • AT 4:58 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

My Name is E

Το My Name is E είναι η εταιρεία που κέρδισε το startup rally στο The Next Web Conference 2009 (#tnw) σύμφωνα με την κριτική επιτροπή αλλά και τις ψήφους του κοινού. Το πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει το My Name is E είναι καθημερινό και συνοψίζεται στην αδυναμία ανταλλαγής πληροφοριών που αφορούν τον καθένα από εμάς σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. Οι online ταυτότητες και τα προφίλ σε Facebook, LinkedIn, Twitter, Flickr, Last.fm, YouTube κλπ συγκεντρώνονται σε μια “business card” που το My Name is E αναλαμβάνει να κοινοποιήσει online αλλά και να διανέμει μέσω των Connectors και την μαγεία του NFC (Near Field Communication).

Οι Connectors είναι μικρές συσκευές με USB σύνδεση, δύο κουμπιά, επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 72 ωρών και RFID. Κάθε κουμπί αποστέλλει την εταιρική ή μη εταιρική business card με πληροφορίες που ο χρήστης έχει επιλέξει από το web interface. Διαφορετικά, ο παραδοσιακός τρόπος ανταλλαγή πληροφοριών είναι μέσω κινητού και του web based application που τρέχει μέσα στον browser του iPhone, Android, Windows Mobile, S60 κινητών αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο internet.

Το motto του My Name is E είναι “all your online identities, shared in real life”, κάτι που θα περίμενα να δω από την Nokia, την Motorola και άλλες μεγάλες εταιρείες που δοκιμάσουν RFID / NFC τεχνολογίες χρόνια τώρα. Τα υπόλοιπα ακολουθούν στην συνέχεια μέσα από φωτογραφίες και την συνέντευξη του Paul.

My Name is E Connector

My Name is E Connector

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μολις εκανα sign up στο site τους και το εξερευνω…

    ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons