Πρόβλημα συγχρονισμού με την ADSL

by Stefanos Kofopoulos • On 29-10-2007 • AT 1:10 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

i see dead adsl

Δυστυχώς από εχ8ές το βράδυ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η γραμμή ADSL δεν συγχρονίζεται με τα μηχανάκια του ΟΤΕ. Έχω ήδη δηλώσει την βλάβη στο 121 και απλά περιμένω. Όλα έγιναν ξαφνικά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Η λύση blogging με την κάρτα 3G HSDPA Cosmote δεν είναι εφικτή γιατί ο όγκος των δεδομένων είναι τεράστιος. Με βλέπω να περιφέρομαι από σπίτι σε σπίτι μέχρι να χτυπήσει το κινητό μου και να ειδοποιηθώ από τον ΟΤΕ. Μέχρι τότε emails, spams στο Akismet και αυτά…

Update: Μόλις [6:00μμ] με ειδοποίησαν από τον ΟΤΕ ότι θα στείλουν συνεργείο μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες για να κοιτάξουν την γραμμή, χωρίς χρέωση. Νομίζουν [και ελπίζω] ότι η 1 εργάσιμη είναι η σημερινή αφού έδωσα την κλήση το πρωί. Το συνεργείο θα έρθει από τον ΟΤΕ της περιοχής μου που θα με ειδοποιήσει πριν εμφανιστεί. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τον φόρτο εργασίας μπορεί να έχει το τοπικό κατάστημα. Αυτά…

Update 2: Σήμερα [30/10/2007] το πρωϊ κατά τις 9:30 είδα ο συγχρονισμός δούλευε. Internet is back!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ΟΤΕ έχει ανακοινώσει εργασίες αναβάθμισης κλπ από 28 μέχρι 30/10 σε διάφορα κέντρα της Αθήνας! Μήπως έπεσες στην περίπτωση?
  :)

 2. Ελπίζω πως όχι. Για δώσε σχετικό link.

 3. Κουραγιο φιλε!!!Σε καταλαβαινω!!!

 4. Περαστικά!!

  Από τον συνειρμό που μου δημιούργησε ο τίτλος του post ένα μόνο έχω να πω:

  http://www.youtube.com/watch?v=e6X3JomOOzY

 5. Kαλό κουράγιο!
  Έχω σήμερα πρόβλημα με τη youTube, υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα, γνωρίζεις κάτι;

 6. ΦΙΛΕ ΕΙΧΑ 3 ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΝΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ….ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. .ΠΕΝΤΕ (5)ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ……ΤΑ 16Μbps ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 1,5 Mbps…..ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ…..

 7. @arammos: Δυστυχώς όχι. Οι γείτονες είναι κάπως… έχουμε πολλά σκυλιά πάντως αν αυτό βοηθάει!

  @animator: Το έχω δει στην διαφήμιση και όντως ακούγεται πολύ καλό. Είμαι με Cosmote 3G HSDPA οπότε για να πάω σε άλλη εταιρεία είναι επιπλέον έξοδο αυτή την στιγμή. Αν θέλουν να με χορηγήσουν γιατί όχι..

Top

Show Buttons
Hide Buttons