Το Multifl0w είναι το Expose για jailbreak iOS iPhone 4 και iPad

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2010 • AT 3:42 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Το Multifl0w είναι το Expose για jailbreak iOS iPhone 4 και iPad

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και συγκεκριμένα jailbreak σε iOS για iPhone 4 και iPad ώστε να τρέξει το Multifl0w και να κάνει αυτό που δεν μπορεί η Apple, δηλαδή την δημιουργία ενός task manager που μοιάζει με το Expose του Mac OS X αλλά δουλεύει στο iOS 4 του iPhone και στο iOS 3.2 του iPad. Το Multifl0w αναμένεται σύντομα στο Cydia και Rock Your Phone repository μαζί με ό,τι αυτό σημαίνει για το μέλλον του application και τις δυνατότητες που έχει το iOS 4 ως λειτουργικό αλλά και τα iPhone / iPad σε επίπεδο hardware και eye candy. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το Multifl0w σε δράση και πόσο εύκολο είναι να αλλάζουν τα panels με τα ανοιχτά apps. Είναι να απορεί κανείς πόσο μπροστά είναι το software και το hardware αλλά πόσο περιορισμένα να κρατά η Apple.

Update: Επειδή το iPad έχει περιορισμένη RAM τα apps που δεν χρησιμοποιούνται κλείνουν για να ελευθερώσουν χώρο στην μνήμη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ έχω ενεργοποιήσει Multitask στο iPod Touch 8GB MC Version με την επεξεργασία του .plist αρχείου (N72AP.plist) στο springboard (Πιστεύω είναι σε όλους γνωστό) και μου είναι αρκετό για εμένα. Απορώ πως είναι το Multifl0w σε iPad και iPhone 4 θα τα κάνει super wow…..

  2. Ω ναι. Η έκδοση που βλέπεις κυκλοφόρησε εχθές

  3. Mε το iOS 4.1 θα βελτιωθεί αρκετά η ταχύτητα του iPhone 3G

Top

Show Buttons
Hide Buttons