MSI Wind Top AE2070, το all-in-one PC που μοιάζει πολύ με Mac

by Stefanos Kofopoulos • On 29-04-2011 • AT 5:39 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

MSI Wind Top AE2070, το all-in-one PC που μοιάζει πολύ με Mac

Αγοράζοντας το MSI Wind Top AE2070 μπορεί να έχετε το all-in-one PC που πάντα θέλατε με την εμφάνιση ενός Mac που πάντα ζηλεύατε. Πραγματικά, τα χρώματα και τα πλαστικά μοιάζουν τόσο πολύ με τα προϊόντα της Apple που σε κάνει να απορείς γιατί αυτό το προϊόν θα γλιτώσει από μήνυση. Ξεπερνώντας τα νομικά, το Wind Top AE2070 έρχεται φορτωμένο με Windows 7 Home Premium 64bit, επεξεργαστή Intel® Core i3-2100 dual core G620 και 2GB DDR3 RAM. Το σύνολο συμπληρώνει ο σκληρός δίσκος των 500GB SATA II και η οθόνη των 20 ιντσών με ανάλυση 1600 x 900 pixels και multi touch δυνατότητες. Στα γραφικά η MSI δίνει την επιλογή για την ενσωματωμένη Intel HD Graphics 2000 ή την πιο δυνατή VIDIA GeForce GT 540M.

Για τον έλεγχο του συστήματος η MSI χρησιμοποιεί το Wind Touch 4 UI, δηλαδή ένα layer γραφικών και συντομεύσεων πάνω από τα Windows 7. Εννοείται πως με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος αγοραστής εκτός από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μπορεί να ακουμπάει τα δάχτυλα στην οθόνη και να ελέγχει λειτουργίες του συστήματος, φωτογραφίες, βίντεο και όλα αυτά που μπορούν να κάνουν όμορφη την ζωή της μαμάς και του μπαμπά. Ηχεία 3W με SRS Premium Sound, USB 3.0 x2, 6-in-1 card reader, μικρόφωνο, κάμερα και φυσικά έξοδος HDMI για την μεγάλη τηλεόραση στο σαλόνι θεωρούνται δεδομένα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγνώμη που θα στο πω άλλα η apple δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πλαστικό στα προϊόντα της απο τι στιγμή έβγαλε τον σχεδιασμο unibody με το αλουμίνιο.Πάντως σαν σχέδιο όλα τα all in one πανε να μιμηθούν τα iMac.Κακά τα ψέματα όμως ένα είναι το απόλυτο all in one

 2. Να κάνει η Αpple μήνυση στην ΜSI για να της απαγορέψει τι? Να χρησιμοποιει διαφανα πλαστικά και το λευκό χρώμα? Αχ και είναι Ανοιξη ακομα, φαντασου να πιασουν οι ζεστες.

  • Ναι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.. κάθε εταιρεία σε κάθε άλλη. Προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει τι παίζει με την Samsung.

 3. όπως κράξανε και οι 2 παραπάνω, θα προστεθώ και εγώ.
  2 λύσεις υπάρχουν για τέτοιους υπολογιστές…
  1. όλα στην οθόνη
  2. όλα στο πληκτρολόγιο
  η μόδα τώρα είναι τα μικρά πληκτρολόγια, άρα η λύση απλή…

  • Τί εννοείς όλα στο πληκτρολόγιο για ένα all in one pc;

 4. Ιδια με Apple Studio Display είναι στο design

Top

Show Buttons
Hide Buttons