Μπροστινή κάμερα με λειτουργία autofocus στο Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 30-11-2016 • AT 10:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

H Samsung εκτιμάται ότι θα προικίσει την μπροστινή κάμερα του επερχόμενου Galaxy S8 με τη δυνατότητα της αυτόματης εστίασης. 

Όπως πολύ σωστά αναφέρει το Sammobile, η Samsung δεν φαινόταν να ασχολείται πάρα πολύ με την εξέλιξη των μπροστινών καμερών των νέων smartphones της και επέλεγε σταθερά τη λύση της κάμερας με αισθητήρα 5 Megapixel. Στο Galaxy S8, σύμφωνα με όλες τις φήμες, η κατάσταση αυτή αναμένεται να αλλάξει, αφού η Samsung θέλει να το εξοπλίσει με σύστημα αυτόματης εστίασης, γεγονός που θα επιτρέπει την καλύτερη ποιότητα φωτογράφισης σε αντικείμενα και πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην κάμερα του smartphone.

Οι άλλες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S8 λένε ότι το νέο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, την άνοιξη του 2017, με την εμφάνιση δύο παραλλαγών του να θεωρείται δεδομένη. Ειδικά για τη δεύτερη παραλλαγή με το όνομα Galaxy S8 Edge αναφέρεται ότι στον τεχνολογικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται μία οθόνη 4K, μνήμη RAM 6 GB και επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835.

Είναι δεδομένο ότι η Samsung επενδύει πολλά στην παρουσίαση του Galaxy S8, όχι μόνο γιατί είναι η νέα της ναυαρχίδα, αλλά και γιατί θέλει να προσελκύσει ξανά το θετικό ενδιαφέρον του κοινού, μετά από τα προβλήματα του Samsung Galaxy Note 7 που έφεραν μπόλικη αρνητική δημοσιότητα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons