Η MPAA, ένας hacker και το TorrentSpy

by Stefanos Kofopoulos • On 22-10-2007 • AT 7:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

mpaa torrents spy

Την στιγμή που η MPAA [Motion Picture Association of America] νοιάζεται για το καλό της βιομηχανίας και θέλει όλοι να αγοράζουν και όχι να κατεβάζουν ταινίες, το Wired παρουσιάζει αποκλειστό άρθρο για τον hacker Robert Anderson και τις σχέσεις του με την MPAA.

Όπως αποκαλύπτει ο Anderson οι καλοί κύριοι της MPAA τον πλησιάσαν και του υποσχέθηκαν λεφτά, δουλειά, αυτοκίνητο και δόξα αν βοηθήσει το Hollywood να αποκτήσει πρόσβαση σε στοιχεία του TorrentSpy. “We would need somebody like you. We would give you a nice paying job, a house, a car, anything you needed…. if you save Hollywood for us you can become rich and powerful.”

Ο hacker συμφώνησε και πληρώθηκε $15.000 για την βρώμικη δουλειά, ποσό που η MPAA δέχεται ότι έδωσε αλλά απαντά ότι δεν γνώριζε για τους περίεργους και μη νόμιμους τρόπος που χρησιμοποίησε ο Anderson για να κλέψει τα δεδομένα από TorrentSpy. Φυσικά όλα αυτά για τον πόλεμο κατά της πειρατίας ταινιών και των torrent sites / trackers εκεί έξω. Γιατί όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της MPAA, Elizabeth Kaltman “The MPAA obtains information from third parties only if it believes the evidence has been collected legally,”. Φυσικά τα πιστεύω της MPAA είναι λίγο περίεργα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons