Μουσική χωρίς περιορισμούς στις καλοκαιρινές εξορμήσεις

by George Polyzos • On 22-07-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Mobile

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν χαλάρωση στο σπίτι, μπάνια στη θάλασσα, βόλτες στα σοκάκια ενός νησιού. Διακοπές επίσης σημαίνουν να οργανώνεις επί τόπου ένα πάρτι με φίλους σε μια παραλία.

Πως όμως όλες αυτές οι εμπειρίες γίνονται ακόμα καλύτερες; Αν οι διακοπές συνοδεύονται από μουσική χωρίς κανένα περιορισμό, καμία εξάρτηση από καλώδια, από βάρος ή από μεγάλες τσάντες μεταφοράς. Η ευελιξία και η χρηστικότητα που προσφέρει η σειρά ασυρμάτων ηχείων PH της LG Electronics δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν τη μουσική τους σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους ξεπερνώντας κάθε περιορισμό στην ηχητική εμπειρία.

Εξοπλισμένα με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, με κομψά και καινοτόμα σχέδια, τα ασύρματα ηχεία Bluetooth PH1, PH2, PH3 και PH4 παρέχουν λύσεις για κάθε περίσταση, από διασκεδαστικά πάρτι, μακρινά ταξίδια μέχρι τη χαλάρωση στο σπίτι. Η απόλαυση της μουσικής κατά τη διάρκεια των διακοπών γίνεται αναμφισβήτητα ευκολότερη χάρη στην εύκολη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth ενώ η σχεδίαση και η αξιοπιστία επιτρέπουν στο χρήστη τη μεταφορά τους όπου και αν βρεθεί.

Όλα τα ηχεία αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο σπίτι με 360 μοίρες παραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο ήχος 360 μοιρών και η σχεδίαση των ηχείων επιτρέπουν στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η υψηλή τεχνολογία της σειράς ηχείων PH της LG επιτρέπουν την απόλαυση μουσικής κάθε μέρα, κάθε στιγμή όπου και αν βρεθείτε αυτό το καλοκαίρι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons