Μουσική Hi-Fi στο smartphone μέσω της εφαρμογής LG SmartWorld

by George Polyzos • On 09-09-2015 • AT 9:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Hi-Fi Music Service on LG SmartWorld

Η LG Electronics ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία μουσικής, υψηλής ευκρίνειας Hi-Fi (High-Fidelity) για όλους τους κατόχους των premium LG smartphones της.

Η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσω της εφαρμογής LG SmartWorld σε ορισμένες συσκευές LG, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgworld.com, σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, της Κίνας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η μουσική Hi-Fi προσφέρει ποιότητα ήχου audio πολύ κοντινή στον αυθεντική ηχογράφηση, με αναπαραγωγή της τάξης των 24bit/192kHz, δηλαδή περίπου έξι φορές πιο πλούσιο και πιο καθαρό ήχο από την ποιότητα αναπαραγωγής του από ένα συνηθισμένο CD (16bit/44.1kHz).

Οι δικαιούχοι χρήστες της προσφοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν δωρεάν δύο κομμάτια Hi-Fi ανά μήνα, και την επιλογή να αγοράζουν τραγούδια με 50% έκπτωση επί της αρχικής τους τιμής. Οι χρήστες θα μπορούν λοιπόν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Hi-Fi μουσική όπου κι αν βρίσκονται, με ένα LG smartphone με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου 24bit, όπως οι συσκευές LG G4, LG G3, LG G2 και LG G Flex 2.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons