Η Motorola ξεκαθαρίζει ότι αγαπάει το Android και τους Android developers

by Stefanos Kofopoulos • On 08-06-2011 • AT 5:11 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Η Motorola ξεκαθαρίζει ότι αγαπάει το Android και τους Android developers

Μπορεί οι συσκευές Motorola να επιστρέφονται εξαιτίας των προβλημάτων στα Android apps αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς που εννοούσε ο CEO της Motorola, Sanjay Jha. Ήθελε να πει ότι, εντάξει, τα κακογραμμένα apps δεν είναι το 70% των λόγων που τα Motorola κινητά και tablets επιστρέφονται στα καταστήματα αλλά μόλις ένας από τους λόγους μαζί με την χαμηλή απόδοση της μπαταρίας και των τηλεφώνων. Δηλαδή, να ξέρετε, ήθελε να πει, εννοούσε δηλαδή ότι η εταιρεία πάει να γλιτώσει και αν σώσει την αρχική δήλωση με κάτι πιο κομψό και γενικό. Για αυτό άλλωστε η Motorola φρόντισε να δηλώσει ότι αγαπάει το Android και φροντίζει για το οικοσύστημα.

We embrace the open community and believe that by continuing our work to support the ecosystem through MOTODEV, we are providing one of the best Android experiences in the market for both consumers and developers

Με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του iOS 5 και τις δυνατότητες που έχουν οι iPhone, iPad developers, η Motorola και το Google θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να προχωρήσουν σε κάτι ουσιαστικό, αποδοτικό, κερδοφόρο για τους developers και μακρυά από δηλώσεις CEO που πρέπει να συμμαζέψει το τμήμα δημοσίων σχέσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως η έλευση του “Ice Cream Sandwich” στο τέλος του 2011 θα αλλάξει τις ισορροπίες.

    • Θα ενοποιήσει το λειτουργικό ναι, αλλά πέρα από αυτό δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο

  2. “We embrace the open community and believe that by continuing our work to support the ecosystem through MOTODEV, we are providing one of the best Android experiences in the market for both consumers and developers”

    Αχαχαχα! Το άλλο με τον Τοτό? Νομίζω μια βόλτα από το XDA θα δώσει στον κύριο να καταλάβει τι μπαρούφες λέει!

  3. ενα τεραστιο beta testing το .android και η κοροιδια για τους καταναλωτες συνεχιζεται αντε να δουμε ….

Top

Show Buttons
Hide Buttons