Η Motorola κομματιάζεται και ψάχνει όραμα

by Stefanos Kofopoulos • On 27-03-2008 • AT 1:27 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

motorola troubled logo

Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εταιρία όπως η Motorola, να ψάχνει να βρει το όραμα που θα την οδηγήσει στην επόμενη μεγάλη a la RAZR επιτυχία, την ίδια ώρα που χωρίζεται στα δύο και διαρρέουν online κείμενα που δείχνουν πόσο σαθρή είναι η δομή και το εσωτερικό της. Είναι επίσης κακό για την βιομηχανία να χάνει παίχτες με δυνατότητες και να προσπαθεί να καλύψει τα κενά με πρόχειρες λύσεις νέων προϊόντων και μειωμένο ανταγωνισμό.

Η Moto σπάει σε δύο νέες εταιρείες με τα ονόματα Mobile Devices και Broadband and Mobility Solutions. Η πρώτη θα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις πωλήσεις κινητών ανά τον κόσμο ενώ η δεύτερη αναλαμβάνει το βάρος της δουλειάς στο δημόσιο και enterprise κόσμο παρέα με τους οικιακούς χρήστες και τα δίκτυα.

Αν έχετε χρόνο αξίζει να διαβάσετε το εσωτερικό γράμμα που είδε το φως μέσα από τις σελίδες του engadget και να σκεφτείτε ότι η γραφειοκρατία, τα προβλήματα και οι προσωπικές φιλοδοξίες μαζί με την αδιαφορία ταλαιπωρούν και σκοτώνουν ακόμα και μια εταιρία όπως η Motorola. Το “Hello Moto” σίγουρα δεν ακούγεται όπως παλιά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον στενοχωρήθηκαν λόγο των εκατοντάδων hate emails που τους έστειλα τώρα τελευταία για τα χαζοκινητά που βγάζουν (εξαιρείται το RAZR :)).

  2. exei o kairoc gyrismata …
    pou na deite thn eswterikh allhlografia genikotera se companies :P
    h motorola den exei fobo mhn anxwneste gia to kefalaio..

Top

Show Buttons
Hide Buttons