Η Motorola κλείνει τα sites σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή

by Stefanos Kofopoulos • On 27-11-2012 • AT 2:27 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Motorola κλείνει τα sites σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή

Η προβληματική Motorola Mobility θέλει να γίνει υγιής και για αυτό το σκοπό ο Larry Page έχει δώσει εντολή για σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όταν ολοκληρώθηκε η εξαγορά από το Google με τίμημα 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια, το νέο αφεντικό ανακοίνωσε απολύσεις και όχι μόνο.

Στην προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες και να σπρώξει την Motorola στο μέλλον, το Google αποφάσισε εκτός από απολύσεις θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα και με άλλους τρόπους. Για αυτό λοιπόν, τα websites που εξυπηρετούν την Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή κατεβάζουν ρολά και βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Αν θέλετε να βλέπετε να Motorola κινητά αυτό θα είναι εφικτό μόνο μέσα από το Αγγλικό website και μάλιστα με την προειδοποίηση ότι τα κινητά και άλλα προϊόντα δεν θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

“We are streamlining our business and support systems, and unfortunately, we’ll no longer have a dedicated website for Rest of Europe.

Your local support sites Eastern Europe Western Europe Northern Europe will remain open, well into the future, and we’ll continue to provide support for our products.

If you are interested in viewing our current products, you can still do so, here.”

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πόσο κοστίζει αλήθεια να διατηρεί κανείς μια ιστοσελίδα που θα κάνει τον καταναλωτή να χαίρεται στη γλώσσα του; ντροπή πια. αντί να πάμε μπρος πάμε πίσω

    • Μάλλον αρκετά όπως και το σύστημα να συντηρείς όλο το οικοδόμημα και τα προϊόντα που δείχνεις ότι πουλάς αλλά δεν προσφέρεις σωστά στην κάθε αγορά. Για το Google είναι σημαντική και η παραμικρή λεπτομέρεια. Πλήρωσαν 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη τώρα που ελέγχουν την Motorola

Top

Show Buttons
Hide Buttons