Η Motorola θα κατασκευάσει το Nexus 5 για το Google

by Stefanos Kofopoulos • On 12-08-2013 • AT 2:18 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Motorola θα κατασκευάσει το Nexus 5 για το Google

Πάρτε μια βαθειά ανάσα και διαβάστε προσεχτικά. Η Motorola θα είναι ο κατασκευαστής του νέου Nexus 5 smartphone από το Google. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι πληροφορίες από άτομα με γνώση στο θέμα.

Το νέο Nexus smartphone θα είναι εντελώς διαφορετικό από το Moto X αλλά θα κατασκευαστεί από την Motorola, την εταιρεία που το Google αγόρασε για 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ξέρουμε ότι το νέο Nexus 5 θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2013, λογικά πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2013.

Μέχρι σήμερα το Google εμπιστευόταν τρίτους κατασκευαστές για την σειρά των Nexus smartphones. HTC, Samsung και LG έχουν προηγηθεί με το πρόσφατο Nexus 4 να είναι κατασκευασμένο από την LG. Φαίνεται πως η επιλογή της Motorola, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, έχει να κάνει με λόγους κόστους και απόλυτου ελέγχου της πλατφόρμας του Nexus smartphone.

Η εμπλοκη της Motorola στην κατασκευη του Nexus 5 ειναι κατι περισσοτερο απο λογικη

Μέχρι σήμερα η σειρά Nexus σχεδιάζεται από τρίτους κατασκευαστές, HTC, Samsung και LG, με το Google να επιλέγει το καλύτερο smartphone design σύμφωνα με τα κριτήρια της εποχής. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Nexus 5 θα πρέπει να κατασκευαστεί από την Sony, έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος των μεγάλων εταιρειών που κατασκευάζουν και Nexus smartphones. Ο Larry Page και η παρέα του έχουν ήδη αποφασίσει ποιος, που, πότε και γιατί. Εμείς απλά θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Η εμπλοκή της Motorola στην κατασκευή του Nexus 5 είναι κάτι περισσότερο από λογική.

Στην φωτογραφία του άρθρου: concept του Nexus 5, όχι το πραγματικό προϊόν / smartphone

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και σαφώς, ούτε μισή πηγή για να στηρίξεις τη βαρυσήμαντη δήλωσή σου… Δηλαδή λέω τι να γράψω να γίνει ντόρος, βγάζω κάτι από τη στομάχα μου που λογικό ακούγεται και το περνάω σαν είδηση υποστηριζομενη από “άτομα με γνώση στο θεμα”. Ρε δεν πάμε καλά…

    • Έχω γερό στομάχι είναι η αλήθεια. Όσο για την πηγή, ορίστε. Ποιος είναι ο Taylor Wimberly βρες το μόνος σου

      • Συγχώρεσέ με, αλλά ένα ξεκάρφωτο post στο Google+ από τον ιδρυτή του AndroidAndMe (site που σε διάφορες φάσεις έχει αναφέρει απλές “φήμες” ως ειδήσεις) το οποίο επίσης δε συνοδεύεται από καμιά σοβαρή πηγή (και ούτε καν το έβαλε στο site του) – δεν προσθέτει καμία εγκυρότητα στο άρθρο σου.

Top

Show Buttons
Hide Buttons