Motorola Morrison με Android φυσικά

by Stefanos Kofopoulos • On 10-08-2009 • AT 3:38 pm • 17 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Motorola Morrison mockup

Ετοιμαστείτε για τα συναρπαστικότερα Χριστούγεννα στην ιστορία των gadgets και της τεχνολογίας, αφού η Motorola αναμένεται να διαθέσει το πρώτο Android κινητό. Το Motorola Morrison αναμένεται να κονταροχτυπηθεί με τον ανταγωνισμό του iPhone και του Pre σε μια αγορά που τόσο πολύ έχει ανάγκη από την επιστροφή του μεγάλου Μ.

Το Morrison θα έχει την ικανότητα για quad band επικοινωνία σε δίκτυα GSM και W-CDMA με επεξεργαστή Qualcomm MSM7201A στα 528 MHz και 256MB RAM / 512MB ROM. Λογικά αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπάρχοντα Android κινητά της HTC, μόνο που το Morrison θα χρησιμοποιεί κάμερα ανάλυσης 5 megapixel. Δεδομένο θεωρείται το Bluetooth 2.0 με EDR, WiFi 802.11 b/g, Α-GPS accelerometer, πυξίδα και οθόνη αφής 3″ με ανάλυση 320×480.

Οι μουσικόφιλοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το βύσμα 3.5mm για τα ακουστικά της αρεσκείας τους αλλά και την υποστήριξη για κάρτες microSDHC μέχρι 32GB. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι η δουλειά των μηχανικών της Motorola στο UI, γιατί αναμένεται να φτιάξουν δικό τους skin / theme όπως η HTC στο Hero με το Sense UI.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σίγουρα θα ήταν καλά να δούμε Android από την Motorola αλλά 3 ίντσες? Δεν λέει! ;)

  • Πρόσεξες την ανάλυση;

 2. HVGA δεν είναι? Και τι με αυτό? Εγώ θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη. Άσχετα αν η ανάλυση είναι καλή θα προτιμούσα μια οθόνη 3,2 ιντσών τουλάχιστον ή και παραπάνω.

 3. Ποιος θα αγοράσει πλέον motorola?

  • Εκατομμύρια Αμερικανοί ίσως;

   • Νόμιζα οι Αμερικανοί πλέον αγοράζουν iphones, blackberrys και htc

   • Αγοράζουν γιατί δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο από την Motorola τα τελευταία χρόνια. Εννοώ κάτι σαν το RZAR. Η Moto έχει μια ευκαιρία να αναδυθεί από τις στάχτες της… θα δείξει

   • Τιτάνα οι Αμερικάνοι όπως και εμείς δεν νομίζω να κάνουν αυτό που λες, να πάνε σε Motorola από τώρα και στο εξής. Εξάλλου το Android σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε δεν θα έχει κάνα χαρακτηριστικό που δεν έχουν τα άλλα. Αντίθετα έχει μικρότερη οθόνη.

   • Σωστά, εξάλλου ποιος αγόρασε το RAZR όταν κυκλοφόρησε ως κινητό με οθόνη τόσο μικρή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό αλλά πολύ λεπτό σχήμα και sexy design.

  • Μακάρι αλλά χλωμό το κόβω δεδομένης ανάλογης προσπάθειας από το Kogan Agora Pro και Agora

 4. Απ’ όσο διαβάζω το motorola morisson θα είναι ένα entry level κινητό για android. Εγώ αυτό που περιμένω είναι ένα HTC με το Sense UI και nvidia tegra επεξεργαστή.

 5. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να δω το tegra σε πραγματική λειτουργία και κατανάλωση μπαταρίας

 6. έχει πέσει πολύ η Μοτορόλα από το 2006 και μετά, τελευταίο της προσπάθεια απ’ότι θυμάμαι για κάτι εμπορικό ήταν το PEBL U6.
  Αναμένω να δω τι θα βγάλει

  • Αυτό είναι το θέμα, ότι έχει πέσει και μαζί με αυτό τα οικονομικά μεγέθη ή μάλλον το ανάποδο. Το Android φαίνεται σαν καλή λύση αφού θα σώσει κάποια χρήματα που κανονικά θα πήγαιναν σε άδειες χρήσης, θα σώσει κάποια χρήματα για R&D Linux λειτουργικού που υποτίθεται ότι έφτιαχνε η Motorola κλπ.

   Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου για να δούμε τι θα ανακοινώσουν, όχι μόνο τι θα κυκλοφορήσει.

 7. Το ιδανικό θα ήταν κάποια από τις μεγάλες εταιρείες (Motorola, Samsung κλπ) να αντιγράψει το WebOS και να το “φτιάξει” ως interface για το Android (αλα SenseUI).

  Έτσι:
  α) Θα είχαμε το uber-coolness του WebOS
  β) Αλλά και τη δύναμη (πλάτες Google, community, open source etc.) του Android
  γ) Το manufacturing & distribution capacity μιας μεγάλης εταιρείας, κάτι που δεν έχει/είναι πλέον η Palm!

  Οι φήμες λένε πως η Moto “δανείζεται” από το WebOS για το interface της. Άντε να δούμε μέχρι πού θα το πάει. Όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα!

  • Αυτό θα γίνει και όχι μόνο από την Motorola αλλά και όσες εταιρείες μπουν στο παιχνίδι και προσφέρουν κινητά χωρίς το λογότυπο Google από πίσω αλλά φορτωμένα με Android.

Top

Show Buttons
Hide Buttons