Η Motorola φορτώνει το CLIQ με apps

by Stefanos Kofopoulos • On 27-09-2009 • AT 7:17 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

motorola cliq apps

Το Motorola CLIQ, το πρώτο κινητό της εταιρείας με Android OS, έρχεται φορτωμένο με ένα σωρό apps. Στην οθόνη του CLIQ με την βοήθεια του MOTOBLUR θα βρουν tap – tap αγάπη applications για LastFM, Yahoo! Mail, Digg, Mint, Facebook, Twitter, Travel Channel, MTV, Amazon MP3 Store, QuickOffice και TeleNav Navigator παρέα με όλα τα καλά του Google για Gmail κλπ.

Μένει να δούμε το CLIQ από κοντά αλλά αν το MOTOBLUR είναι τόσο όμορφο όσο φαίνεται στα γραφικά και έρχεται φορτωμένο με απίστευτα πολλά και χρήσιμα apps, η Motorola όχι μόνο έχει μια low barrier entry συσκευή αλλά μια νέα πηγή εσόδων! Hello Android OS με QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη 3.1″ με ανάλυση 320 x 480 pixels, 3G, WiFi, GPS, 3.5mm βύσμα ακουστικών και κάμερα ανάλυσης 5 megapixel.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. This is getting better and better. Περιμένοντας την τιμή (έκπληξη!?)

    • Ω ναι και κατά την γνώμη μου γίνεται όλο και καλύτερο γιατί έτσι θα αναγκάσουν τον ανταγωνισμό να μπει στην ίδια διαδικασία, τουλάχιστον στο software!

  2. Μακάρι να έχει λογική τιμή, φαινεται τουλάχιστον αρκετά αξιόλογο αν και δεν ειμαι fan της Motorola.

    • Το ίδιο και εγώ αλλά εδώ έχουμε Android OS και όχι το κλασσικό Moto OS. Φαντάζομαι ότι το BLUR είναι φτιαγμένο για να δίνει την αίσθηση των μενού παλιότερων κινητών Motorola αλλά και πάλι ο χρήστης με το Android παίζει. Το περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα σύντομα, αφού η Motorola έχει παράδοση στην χώρα μας (εντάξει, είχε).

  3. Παντού λένε για 150 ευρώ χωρίς συμβόλαιο… http://www.mobile-review.com/review/motorola-dext-en.shtml Λες να μας δώσει φτηνό android love η moto? Αν ρίξει τόσο την τιμή, μπράβο της. Σε αναμονή.

    • Όχι μόνο φθηνό, αν τελικά αυτή είναι η τιμή, αλλά γεμάτο με applications έτοιμα προς χρήση!

Top

Show Buttons
Hide Buttons