Η Motorola απαντάει στην Apple, το Droid X δεν χρειάζεται θήκη

by Stefanos Kofopoulos • On 28-07-2010 • AT 7:35 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Motorola Droid X answer to Apple's claims: no jacket required

Αν το PC Magazine έκανε την αρχή με το βίντεο που είδαμε σήμερα, η Motorola δίνει συνέχεια και απαντάει στα βίντεο της Apple με ολοσέλιδη καταχώρηση στους New York Times που αφορά το Droid X. Ξέρετε η Apple υποστηρίζει ότι όλα τα μοντέλα κινητών έχουν το ίδιο πρόβλημα με την κεραία και για αυτό να δείτε και τα XYZ μοντέλα που χάνουν σήμα όταν τα πιάσετε με συγκεκριμένο τρόπο. Μαζί με τα βίντεο της Apple έρχονται και οι δωρεάν θήκες για όσους θέλουν να καλύψουν το σημείο εκείνο που ευθύνεται για την απώλεια του σήματος στο iPhone 4.

Η Motorola ουσιαστικά λέει ότι κοιτάχτε να δείτε, το Droid X δεν χρειάζεται θήκες και χαζομάρες. Έχουμε βάλει δύο κεραίες στο κινητό, μια στο πάνω μέρος και μια κάτω, έχουμε κάμερα 8 megapixels με dual LED flash, μπορούμε να κάνουμε το κινητό WiFi hotspot για 5 συσκευές κλπ κλπ. Το πιάνετε το νόημα αλλά πρέπει να το δείτε ολοκληρωμένο ακριβώς παρακάτω.

Motorola Droid X answer to Apple's claims: no jacket required

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. nice ! cause droid does…

  2. Apple is trying to confuse people by blaming other companies for their own messups, like Blackberry and Motorola! Apple accept it, your iPhone 4 is a #FAIL!

Top

Show Buttons
Hide Buttons