Περισσότερα σενάρια για τον θάνατο της Benazir Bhutto

by Stefanos Kofopoulos • On 02-01-2008 • AT 1:48 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Benazir Bhutto before shots

Η Benazir Bhutto δολοφονήθηκε ή τελικά χτύπησε στην οροφή του αυτοκινήτου; Τα σενάρια και οι υποθέσεις φαίνεται να αλλάζουν καθημερινά με το θέμα να έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις παγκοσμίως και να αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και για τους υποψηφίους της προεδρίας των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές. Στο σενάριο της δολοφονίας εμπλέκονται ο πρόεδρος της χώρας Musharraf ή/και η Al-Qaida για ο εντεταλμένος δολοφόνος. Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι θεωρίες για χτύπημα στο κεφάλι στην οροφή του αυτοκινήτου ή τραυματισμός από κάποιο θραύσμα βόμβας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικά αλλά όχι όσο φαίνεται μέσα στο χάος που επικρατεί. Η Benazir Bhutto είχε ενημερωθεί για την πιθανή απόπειρα δολοφονίας πριν μήνες, έτσι κατάφερε να επιζήσει από την προηγούμενη, ενω παράλληλα είχε επαφές με ιδιωτική εταιρεία προστασίας στην Αμερική χωρίς όμως να καταλήξουν σε συμφωνία. Παράλληλα, η Αμερικανική κυβέρνηση έχει χρηματοδοτήσει με περίπου 10δις το Πακιστάν και τον στρατό κατά κύριο λόγο, κάτι που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και φαίνεται σαν οργανωμένο σχέδιο.

Στην φωτογραφία, η Benazir Bhutto έξω από την οροφή του αυτοκινήτου λίγο πριν τους πυροβολισμούς.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το βίντεο αν δεις θα καταλάβεις πως την πυροβόλησαν… τα αίτια του θανάτου της είναι γνωστά.
    τα αίτια της δολοφονίας να δούμε.

  2. @avakas: Αυτό λένε πλέον όλοι αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα 100% ή επίσημος αν θέλεις. Τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι… μέχρι τις 11.30 το πρωί που μιλήσαμε στον ραδιόφωνο με deutsche welle τα νέα ήταν πάνω κάτω αυτά.

  3. Τι ακριβώς εννοείς “χτύπημα στην οροφή του αυτοκινήτου” ;

  4. @homunculus: Εννοώ ότι πέθανε επειδή το κεφάλι της χτύπησε σε κάποιο σημείο της οροφής του αυτοκινήτου. Αυτό ήταν η δεύτερη εκδοσή για τον θάνατο της Bhutto αμέσως μετά τις πληροφορίες ότι πέθανε εξαιτίας πυροβολισμού – σφαίρας που την χτύπησε απευθείας.

  5. mia fora 5 metra katw apo to edafos einai. Paei, psofise…enas ligoteros.

Top

Show Buttons
Hide Buttons