Πήρα το invitation για το phigita.net

by admin • On 03-01-2006 • AT 10:00 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

phigita.net logo

Να ευχαριστήσω τον Neophyto D. για το invitation που μου έστειλε μερικά λεπτά μετά το post! Δεν έχω δεί ολοκληρωμένα το phigita.net αλλά με μετά από μια γρήγορη αυτό που προσφέρει είναι online aggregator, blogs, linklog και wiki και νομίζω λίγο από social networking ίσως; Μου αρέσει πολύ η ιδέα αλλά διαπίστωσα κάτι που δεν μου αρέσει: οι μεταφράσεις των αγγλικών λέξεων στα ελληνικά (βλέπε blog = ιστολόγιο). Παιδιά, θα ήταν καλό να υπάρχουν και οι δύο γλώσσες σε αυτούς τους όρους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις προτιμήσεις (preferences) υπάρχει επιλογή για ρύθμιση της γλώσσας περιβάλλοντος (αγγλικά ή ελληνικά). Εκτός απ’αυτό γίνεται και κάποιος έλεγχος της γλώσσας που “εκπέμπεται” από το φυλλομετρητή του επισκέπτη… αν αυτή είναι τα ελληνικά τότε αυτόματα και η γλώσσα περιβάλλοντος θα ‘ναι τα ελληνικά.

    ΥΓ. Καλοσύνη να γράψεις δύο συνεχόμενες καταχωρήσεις για το phigita.net. Σ’ευχαριστώ θερμά…

  2. Βρε παιδια μήπως μπορεί κανείς να μου στείλει ενα invitation για το phigita.net στο teratsidia@yahoo.com ? Είμαι φοιτητής στην Αμερική και εχω δει ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα στα οποία θα ήθελα να συμμετασχω αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κανένα που α έχει λογαριασμό. Εάν καποιος μου έστελλε ένα θα ήμουνα πραγματικά ευγνώμων. ¨Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το email μου είναι teratsidia@yahoo.com.

Top

Show Buttons
Hide Buttons