Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Chuwi Surbook Mini

by George Polyzos • On 09-11-2017 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Η Chuwi προχώρησε στην ανακοίνωση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το νέο Surbook Mini, διάδοχο του Surbook, την τιμολόγηση και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Surbook Mini, έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το SurBook, δηλαδή τον Apollo Lake N3450 στα 2.2GHz με 4 πυρήνες και 4 νήματα ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 14nm και με κάρτα γραφικών Intel HD 500 Graphics 9ης γενιάς με συχνότητα λειτουργίας από 700MHz. Επιπλέον, χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας IPS και αναλογίας 3:2.

Στις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα, το Surbook Mini διαθέτει οθόνη ανάλυσης 10,8 ιντσών Full HD, έχει φυσικές διαστάσεις 268.87 x 183.95 x 8.7 χιλιοστά, ζυγίζει 780 γραμμάρια και προσφέρει φωτεινότητα 450nits. Παράλληλα, η full laminate οθόνη προσφέρει καλύτερη εμπειρία θέασης ακόμη και όταν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει.

Το ρυθμιζόμενο στήριγμα το SurBook Mini μπορεί να κινηθεί πάνω από 125 μοίρες έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέτει 4GB DDR3 μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης στα 128GB.

Η μπαταρία του προσφέρει, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτονομία 3,9 ωρών για παρακολούθηση ταινιών, 7,5 ωρών για αναπαραγωγή μουσικής, 3,1 ωρών για αναπαραγωγή ταινιών μέσω Wi-Fi και 3,3 ωρών για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο με την φωτεινότητα της οθόνης στο 80% και όλες τις λειτουργίες ενεργοποιημένες.

Τέλος, από πλευρά συνδεσιμότητας το SurBook Mini διαθέτει 2 θύρες USB-A 3.0, μια θύρα USB τύπου C και μια υποδοχή επέκτασης TF CARD. Στην κορυφή της συσκευής, υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης.

Η τιμή έχει καθοριστεί στα 259 δολάρια κι η διάθεση του ξεκινάει επίσημα από τις 13 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Gearbest. Παράλληλα , η καμπάνια του Indiegogo για το CoreBook θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου και oι 300 πρώτοι χρήστες θα έχουν ειδική τιμή που θα αποκαλυφτεί νωρίτερα, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε όλοι με 50 δολάρια έκπτωση εάν εγγραφτείτε στο newsletter τους, λεπτομέρειες εδώ: http://promotion.chuwi.com/corebook-crowdfunding/.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο site του κατασκευαστή στο http://en.chuwi.com/product/items/Chuwi-SurBook-mini.html και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook: https://www.facebook.com/CHUWIGreece/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons