Μόνο μετακίνηση εφαρμογών και όχι αφαίρεση στο iOS 10

by Nikos Kaimakamis • On 17-06-2016 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-SE

Η διαδικασία αφαίρεσης εφαρμογών από το iOS 10 δεν θα προσφέρει την οριστική διαγραφή τους από το σύστημά σας. 

Ένα από τα στοιχεία που κέντρισε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου iOS 10 ήταν το γεγονός ότι οι κάτοχοι μίας συσκευής της Apple θα μπορούν να απεγκαθιστούν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Η αλήθεια φαίνεται πως είναι ότι ναι μεν θα μπορούν να γίνονται οι εν λόγω απεγκαταστάσεις, αλλά τα binary αρχεία των εφαρμογών θα παραμένουν στο σύστημα και έτσι η ουσία είναι ότι δεν θα μπορεί κανείς να κάνει διαγραφή εφαρμογών, αλλά μετακίνηση της συντόμευση για την κάθε εφαρμογή από την κεντρική οθόνη.

Η Apple τονίζει στο Engadget ότι οι προεγκατεστημένες εφαρμογές σε ένα iPhone δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην εσωτερική μνήμη, καθώς δεν ξεπερνούν τα 150 MB. Επομένως, δεν είναι ιδιαίτερα αναγκαίο να προσπαθήσει κανείς να απαλλαγεί από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Σε περίπτωση που επιλέξει κανείς να κάνει την απεγκατάσταση μίας κεντρικής εφαρμογής του iOS 10, θα μπορεί να την κατεβάσει και πάλι από το App Store της Apple, παρόλο που το binary αρχείο της εφαρμογής θα έχει διατηρηθεί στο σύστημα.

Από όλα τα παραπάνω, φαίνεται ότι τελικά, το καλύτερο από όλα θα ήταν να μην πειράξει κανείς τις εφαρμογές της Apple στo iOS 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons