Τζιτ κακό!

by admin • On 05-10-2005 • AT 4:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Τη συγκράτηση των δαπανών του φετινού προϋπολογισμού επιχειρεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με κατεπείγουσα εγκύκλιό του, με την οποία τίθενται περιορισμοί σε ό,τι αφορά τα ποσοστά διάθεσης των πιστώσεων για ορισμένες κατηγορίες δαπανών.

Με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο που απέστειλε ο υφυπουργός Οικονομικών Π.Δούκας για τη διάθεση των πιστώσεων του προϋπολογισμού στα υπουργεία, ορίζεται ότι αποδεσμεύεται για το τέταρτο τρίμηνο του έτους το 95% των εγγεγραμμένων πιστώσεων για αμοιβές φυσικών προσώπων.

Αυτό το μέτρο ενδέχεται να οδηγήσει σε καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων αλλά και περικοπές αμοιβών για συμμετοχές σε συμβούλια, επιτροπές, εκτός έδρας, για καύσιμα και δαπάνες κοινοχρήστων, για επιχορηγήσεις σε διάφορους φορείς, καθώς και για δαπάνες περίθαλψης ομογενών που παλιννοστούν ή κατοικούν στην Ελλάδα, καθώς και για δαπάνες διατροφής, συντήρησης και περίθαλψης πολιτικών φυγάδων.

Αντίθετα, αποδεσμεύεται το 100% των πιστώσεων για πρόσθετη εργασία του εποχικού προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, για υπερωρίες στα υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Εμπορικής Ναυτιλίας, για οφειλές του Δημοσίου στον ΟΤΕ, για προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση και για διάφορες επιχορηγήσεις. […]

Μην βάλετε τα κλάματα. Θα τα πάρετε κάποια στιγμή… όταν ο ΦΠΑ θα είναι 3569792%, ο πληθωρισμός 53676842% και το πετρέλαιο USD 999 το βαρέλι.

Μααα.. θα τα πάρετε είπαμε!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons