Μοναδική πρόταση δώρου Surprise Bag από τα Public

by George Polyzos • On 23-12-2016 • AT 10:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Αναζητάς τα δώρα σου για τη νέα χρονιά; Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Public τα υποδέχονται με μια μεγάλη ποικιλία δώρων σε ευρεία γκάμα τιμών.

Φτιάξε τη λίστα των δώρων σου στα Public ή στο public.gr και ανακάλυψε την ποικιλία- ευκολία- οικονομία που προσφέρουν στις εορταστικές αγορές σου. Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μέσα από 600.000 επιλογές, η λύση είναι μια.

H surprise bag των Public! Θυμάσαι πόσο χαιρόσουν όταν ήσουν παιδί και σου έκαναν ένα δώρο; Βιαζόσουν να δεις τι περιέχει μέσα… Η σακούλα- έκπληξη των Public περιέχει όχι ένα, αλλά πολλά μικρά δωράκια έκπληξη. Χρηστικά, πολύχρωμα, διασκεδαστικά ή και νόστιμα αντικείμενα για την καθημερινότητα στη δουλειά, τη σχολή, το σπίτι και όχι μόνο. Θα τη βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Public για άντρες (διακρίνεται από ένα παπιγιόν) ή για γυναίκες (ξεχωρίζει με το σύμβολο του φιόγκου) στην τιμή των 14.99 ευρώ.

Βρες τη γυναικεία ή την αντρική σακούλα έκπληξη στο public.gr ή σε επιλεγμένα καταστήματα καταστήματα Public και χάρισε χαμόγελα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η μαγεία των δώρων είναι στα Public!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons