Μετατρέψτε το Retina MacΒook σε tablet

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2014 • AT 9:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

 

modbook_pro_x_hero_main

H Modbook με μία καμπάνια στο Kickstarter παρουσιάζει έναν τρόπο μετατροπής ενός MacBook με οθόνη Retina σε ένα tablet με αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο.

Για να αποκτήσουν το προϊόν οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να πληρώσουν ένα ποσό 1.999 δολαρίων ως προπαραγγελία και να δουν την οθόνη 15,4 ιντσών της συσκευής να γίνεται ένα λειτουργικό tablet με ανάλυση 2880×1800 pixels. To Modbook Pro X,  όπως ονομάζεται η συσκευή υποστηρίζει τη λειτουργία με πενάκι, με 2048 διαφορετικά επίπεδα πίεσης και δυνατότητα περιστροφής.

Η δυνατότητα μετατροπής ισχύει και για τα πρόσφατα λανσαρισμένα Macbook Pro ενώ όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φορητού υπολογιστή της Apple παραμένουν τα ίδια, με το βάρος να είναι ελαφρώς αυξημένο, λόγω του ενισχυμένου πλαισίου.

Για την ιστορία, η Modbook παλαιότερα ονομαζόταν Axiotron και με χρέωση 2.279 δολαρίων αναλάμβανε να μετατρέψει ένα MacBook σε tablet, το οποίο υποστήριζε τη χρήση ενός Wacom Stylus και το οποίο έφερε το όνομα Modbook. Η εταιρεία αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα που την οδήγησαν στην αλλαγή του ονόματός της και την είσοδό της στο Kickstarter ως ModBook Inc πλέον, με στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 150.000 δολαρίων ως αρχική πηγή χρηματοδότησης της περαιτέρω δραστηριότητάς της.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons