Μνήμη RAM 2 GB στο επόμενο iPhone 6;

by Nikos Kaimakamis • On 05-03-2015 • AT 3:47 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

iphone-6

Οι φήμες για το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus λένε ότι θα είναι εφοδιασμένα με μνήμη RAM 2 GB, ενώ εκτιμάται ότι θα έχουν και την Apple SIM κάρτα. 

Τα νέα μοντέλα των iPhone με τον κωδικό αριθμό 6S θα είναι αναβαθμισμένα σε σχέση με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus που ήδη κυκλοφορούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μνήμη RAM στα κινητά τηλέφωνα της Apple παραμένει στο 1 GB από την εποχή του Apple iPhone 5, επομένως είναι μάλλον εποχή να γίνει μία αλλαγή σε αυτόν τον τομέα στα smartphones της Apple.

Με την αυξημένη μνήμη RAM είναι εφικτό να γίνει πιο εύκολα η εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Παράλληλα, η σχετική φημολογία για το επερχόμενο iPhone 6S και iPhone 6S Plus που προέρχεται από αξιόπιστες πηγές, σύμφωνα με το Phone Arena, λέει ότι τα δύο νέα μοντέλα του iPhone θα είναι εξοπλισμένα με την SIM κάρτα της Apple.

Με τη χρήση της κάρτας αυτής, ο κάτοχος του νέου iPhone θα μπορεί να επιλέγει το πρόγραμμα που τον συμφέρει βραχυπρόθεσμα, ειδικά εάν ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό, στο πλαίσιο μία συνεργασίας με τους παρόχους AT&T, T-Mobile και Sprint στις ΗΠΑ και την EE στο Ηνωμένο Βασίλειο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν κρίνω απο τη τιμή του σκέτου 6, το 6S θα είναι πανάκριβο!

Top

Show Buttons
Hide Buttons