Μνήμες 256 GB θέλει να παράξει η Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 25-02-2016 • AT 12:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-256-ufs

Η Samsung δηλώνει έτοιμη να προωθήσει στην αγορά Universal Flash Storage των 256 GB για χρήση από smartphones ποικίλων κατασκευαστών. 

Η δυνατότητα της Samsung να βγάλει στην αγορά μνήμες εσωτερικής αποθήκευσης τόσο μεγάλης χωρητικότητας δείχνει την άνοδο που θα σημειωθεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυριανών smartphones. Οι high end συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή θα είναι εκείνες που θα δεχτούν τις μνήμες αυτές, σε μια προσπάθεια της Samsung να ανταποκριθεί στη ζήτηση για ολοένα και μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης, λόγω των βίντεο υψηλής ανάλυσης που μπορούν να καταγράφουν οι μοντέρνες κάμερες.

Σύμφωνα με την Samsung, οι controllers αυτής της μνήμης 3D V-NAND είναι πολύ μικρού μεγέθους, ενώ τα smartphones που υποστηρίζουν το USB 3.0 interface θα δουν τις ταχύτητες επεξεργασίας δεδομένων έως και να δεκαπλασιάζονται, με την μεταφορά ενός βίντεο Full HD, όγκου 5 GB να μπορεί να μεταφερθεί σε μόλις 12 δευτερόλεπτα, από τον συνδυασμό των τεχνολογιών αυτών.

Οι μνήμες Universal Flash Storage της Samsung στα 256 GB αναμένεται να μπουν σε μαζική παραγωγή εντός του έτους και είναι σαφές ότι θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην εδραίωση του 4Κ στην λήψη βίντεο από τα μοντέρνα smartphones. Οι μνήμες της Samsung θα υποστηρίζουν ταχύτητες έως και 850 MB/s και 260 MB/s σε ταυτόχρονη εγγραφή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons