Μισό δισ. χρήστες του Facebook Messenger

by Nikos Kaimakamis • On 11-11-2014 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-2

Οι άνθρωποι κάνουν πολύ chat και αυτό γίνεται εμφανές από την επίσημη ανακοίνωση ότι πλέον 500 εκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν τον Facebook Messenger. 

To πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη ανακοίνωσε ότι από τον Απρίλιο του 2014 που είχε αποφασίσει να διαχωρίσει την διαδικασία ανταλλαγής άμεσων γραπτών μηνυμάτων από την κεντρική εφαρμογή του, ο αριθμός των τακτικών μηνιαίων χρηστών του Facebook Messenger αυξήθηκε από τα 200 εκατομμύρια στα 500.

Για όσους αγαπούν τα νούμερα και τις συγκρίσεις, αρκεί να πούμε ότι ο συνολικός αριθμός των μελών του Facebook είναι 1,35 δισεκατομμύρια άτομα, επομένως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για την καθολική αποδοχή του Facebook Messenger. Από την άλλη μεριά, υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, έχουν φτάσει τους 600 εκατομμύρια χρήστες, επομένως το Facebook θα συνεχίσει να προωθεί περαιτέρω τη χρήση της εξειδικευμένης εφαρμογής άμεσης επικοινωνίας.

Από το σύνολο των χρηστών του Facebook, το ένα δισεκατομμύριο από αυτούς επιλέγουν να μπουν σε αυτό από την φορητή συσκευή τους, στοιχείο που δείχνει ότι το μέλλον της κοινωνική δικτύωσης είναι αναμφίβολα mobile. Κατά γενική ομολογία, πάντως, το Facebook Messenger είναι μία καλοσχεδιασμένη και αξιόπιστη εφαρμογή που δίνει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο μεταξύ εκείνων των χρηστών που βρίσκονται διαρκώς online και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται στο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons