Νέο Mini Cooper Convertible

by dkalo • On 30-11-2008 • AT 3:14 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Mini Cooper Convertible

Πριν από περίπου δύο μήνες είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του Mini Cooper Convertible. Οι φήμες τότε έλεγαν ότι το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί τον Γενάρη στην διεθνή έκθεση του Detroit. Όμως, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες είναι ήδη εδώ.

Λίγες οι διαφορές που υπάρχουν αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν πτοεί τους Αμερικάνους αγοραστές, οι οποίοι εν μέσω οικονομικής κρίσης, έχουν ήδη αρχίσει να τοποθετούν τις παραγγελίες τους. Μάλιστα, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που δεν εμπόδισε την Αμερικάνικη αντιπροσωπεία να ανεβάσει τις τιμές κατά 10% συγκρτικά με το προηγούμενο Mini Cooper Convertible χωρίς κανένας να παραπονεθεί. Βέβαια, αυτά λίγη σημασία έχουν. Αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ότι όσοι έχουν ήδη παραγγείλει το Cooper τους θα το παραλάβουν στις 28 Μαρτίου του 2009. Συνεπώς, οι παραδόσεις στην Ευρώπη θα αρχίσουν την ίδια περίοδο..

Ό,τι καλύτερο δηλαδή να παραλαμβάνεις το νέο σου Convertible Cooper την άνοιξη, ειδικά στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, μπορείτε να το απολαύσετε στο video που ακολουθεί.

Mini Cooper Convertible

Mini Cooper Convertible

Mini Cooper Convertible

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. i like it…but not in yellow :p

  2. d3x, i agree. yellow mini sucks but the car itself is really cool. i had the chance to see it last year as a prototype – soon to be released in market thing. it’s awesome. only if it has a hardtop.

  3. Ωραίο… Ελπίζω να βγαίνει και S!!!

    Υ.Γ. Έμαθα ότι το νέο Golf θα έρθει σε 10 μέρες… Φίλε Titanas θα μας ενημερώσεις με τις τιμές, όπως είχες κάνει και με το Scirocco? Sorry για το άσχετο σχόλιο στο παρόν post :-)

  4. Spooky, την καλή δουλειά για τα αυτοκίνητα στην έχει αναλάβει ο dkalo είμαι σίγουρος οτι θα το κάνεις μόλις έχει τα στοιχεία.

  5. Spooky ναι, θα βγαίνει και S έκδοση του Mini Cooper Convertible.

    Σχετικά με τις τιμές του Golf, θα ετοιμάσω σχετικό post όσο νωρίτερα μπορέσω. Λογικά πάντως, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχω τις απαραίτητες πληροφορίες! :)

  6. Ευχαριστώ dkalo, περιμένω με αγωνία να μάθω τις τιμές… Ευχαριστώ titanas για την παρατήρηση ότι ο dkalo έχει αναλάβει τη δουλειά για τα αυτοκίνητα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons