Μικρότερα σε όγκο τα updates των Windows 10 της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 07-11-2016 • AT 2:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10-cortana

Σημαντικά μικρότερος θα είναι ο όγκος των επερχόμενων πακέτων αναβάθμισης των Windows 10 μέσα από το Unified Update Platform. 

O σκοπός της Microsoft είναι να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος που απαιτείται για το κατέβασμα των αναβαθμίσεων των Windows 10 στο μέλλον. Η μείωση του όγκου των αρχείων που θα απαιτούνται για τα Windows 10 updates εκτιμάται ότι θα φτάνει σε ποσοστό το 35%, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Next Web.

Σύμφωνα με τη νέα πλατφόρμα της Microsoft, τα Windows 10 θα φροντίζουν ώστε να κατεβαίνει μόνο το κομμάτι του λογισμικού που απαιτεί η αναβάθμιση και όχι ολόκληρο το λογισμικό, προκειμένου να μειώνεται ο όγκος του κάθε αρχείου και ταυτόχρονα να μειώνεται και ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναβάθμισης.

Ένα άλλο στοιχείο που τονίζει η Microsoft είναι ότι τα smartphones και τα tablets με λειτουργικό σύστημα Windows 10 δεν θα κάνουν συχνά-πυκνά αναβαθμίσεις, ακόμα και εάν έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο update. Έτσι, δεν θα γίνονται πολλά και τακτικά updates, αλλά εκείνο που απαιτείται για να έχει ο κάθε mobile Windows 10 χρήστης την πλέον ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιεί.

Ο χρήστης δεν θα δει κάποια σημαντική διαφορά, εκτός από το ότι όλη η διαδικασία θα ολοκληρώνεται ταχύτερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons