Μικρές αγγελίες δια χειρός… Facebook Marketplace

by Nikos Kaimakamis • On 04-10-2016 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-marketplace-01

Μία νέα υπηρεσία λανσάρει το Facebook, το επονομαζόμενο Marketplace, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να πουλήσουν ό,τι επιθυμούν. 

Οι ενεργοί χρήστες του Facebook είναι και η δύναμη του, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, με την παρουσίαση του Facebook Marketplace, μίας νέας υπηρεσίας που επιτρέπει σε όποιον θέλει να πουλήσει ό,τι επιθυμεί. Με την υπηρεσία αυτή, το Facebook φαίνεται να είναι διατεθειμένο να τα βάλει ακόμα και με πολύ δημοφιλή ονόματα του Διαδικτύου, όπως είναι το eBay, αλλά και το Graiglist στις ΗΠΑ.

facebook-marketplace-02

Εννοείται ότι μέσα στο Facebook Marketplace δεν θα μπορεί κανείς να πουλά κάτι που αποτελεί παράβαση του νόμου, καθώς το νομικό πλαίσιο θα είναι ενεργό στις μικρές αγγελίες του Facebook. Σύμφωνα με το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο, ήδη περισσότεροι από 450 εκατομμύρια χρήστες του κοινωνικού δικτύου επισκέπτονται σε τακτική βάση σελίδες που πωλούν προϊόντα ή αφορούν σε μικρές αγγελίες πώλησης ή ανταλλαγής προϊόντων.

Η διαδικασία της δημοσίευσης μίας αγγελίας στο Facebook είναι πολύ απλή. Ο χρήστης αρκεί να τραβήξει φωτογραφίες του προϊόντος που τον ενδιαφέρει, να τις ανεβάσει στο προφίλ του, να προσθέσει έναν τίτλο και μια περιγραφή, μαζί με την τιμή του, έπειτα να επιβεβαιώσει την τοποθεσία του και μετά να δημοσιεύσει την αγγελία. Αρχικά, το Facebook Marketplace είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons