Η Microsoft συγκρίνει ξανά iPad και Siri με Windows 8 tablet [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 18-06-2013 • AT 3:44 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Microsoft συγκρίνει ξανά iPad και Siri με Windows 8 tablet [VIDEO]

Η Microsoft επιστρέφει και κοροϊδεύει το iPad σε νέο διαφημιστικό για τα Windows 8 και Windows RT. Το ίδιο ακριβώς concept με την προηγούμενη φορά μόνο που τώρα το Siri συμφωνεί με την άποψη της MS για το Dell XPS 10 tablet.

iPad, iPad mini εναντίον Windows 8 και Windows RT tablets

Το iPad συγκρίνεται με το Dell XPS 10 tablet και τα Windows 8 σε χαρακτηριστικά, δυνατότητες και τιμή. Το βίντεο ξεκινάει με σύγκριση gestures και software multitasking και στο iOS 6, περνάει στην κάρτα μνήμη microSD και καταλήγει στην σύγκριση τιμής. Σε όλο το βίντεο η Microsoft χρησιμοποιεί τη φωνή του Siri και καταλήγει με την σύγκριση τιμής, $599 για το iPad 32GB και $399 για το Dell XPS 10 32GB. Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει το νέο iOS 7 για iPhone 5 και iPad.

ΔΕΣ: iPad vs Windows RT, νέο συγκριτικό από τη Microsoft

Ένα ακόμα εξαιρετικά εμπνευσμένο διαφημιστικό, όπως και το προηγούμενο, που όμως καταφέρνει να μειώσει το ενδιαφέρον ακριβώς στο τέλος. Γιατί η τιμή $399 για το Dell XPS 10 32GB είναι ειδική προσφορά -200 δολάρια που λήγει στις 30 Ιουνίου 2013.

Έχετε tablet ή σκέφτεστε να αγοράσετε; Θα προτιμήσετε το iPad, iPad mini ή κάποια από τα πολλά Windows RT και Windows 8 tablets;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάποια στιγμή ίσως να έκανε μια σύγκριση του IPad με το δικό της tablet…

Top

Show Buttons
Hide Buttons