Έρχονται τα Microsoft Stores

by Stefanos Kofopoulos • On 16-07-2009 • AT 2:28 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

microsoft corporation 1978

Ο χειμώνας προβλέπεται άκρως συναρπαστικός με την Microsoft να ετοιμάζεται για τα πρώτα retails stores στην Αμερική. Αν μάλιστα οι φήμες αληθεύουν είναι πιθανό να δούμε καταστήματα Microsoft πολύ κοντά ή δίπλα από Apple Stores. Για να ολοκληρωθεί η ιστορία και να αρχίσετε τις υποθέσεις αρκεί να αναφέρω ότι τα μυαλά του Redmond δεν έχουν ως κύριο στόχο τις πωλήσεις αλλά την εικόνα της εταιρείας. Για να το καταφέρουν αυτό προσέλαβαν τον David Porter, με προϋπηρεσία σε Dreamworks Animation και Wal-mart. Είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft θέλει να πουλήσει εμπειρία και κουλτούρα παρά να βγάλει χρήματα από άμεσες πωλήσεις μέσα από τα νέα καταστήματα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια προϊόντα θα προωθηθούν μέσα στα καταστήματα, δεδομένης της τεράστιας ποικιλίας που διαθέτει η εταιρεία. Υποψιάζομαι ότι το Zune και το Xbox 360 θα κατέχουν σημαντική θέση δίπλα από τα Windows 7 και Office 2010. Σίγουρα κινητά με Windows Mobile και υπολογιστές από εταιρείες που συνεργάζεται η Microsoft θα είναι παρόν. Να περιμένετε πολλά HP και Dell.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή πάλι θα κάνουν ότι κάνει το μιλαράκι εδώ και χρόνια…..

    • ..και ό,τι έκαναν άλλοι πολύ πριν από την Apple κλπ.

  2. Εγώ για τη φώτο θέλω να πω… Δεν είναι πολύ Dharma Initiative style;;; :)))

    • Είναι εταιρική φωτογραφία της Microsoft από το 1978.

  3. ναι, το βλέπω (Bill κάτω αριστερά). απλά όλο το 1970s lifestyle που βγάζει η φώτο είναι σαν να ναι κατευθείαν από το Lost και τους τρελοεπιστήμονες της Dharma… ;)

    • Αυτό ακριβώς ήταν, τρελό μηχανικοί που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο σε μια δύσκολη περίοδο.

  4. Νταρμοφατσες!

Top

Show Buttons
Hide Buttons