Η Microsoft ταλαιπωρεί το Surface tablet σε βίντεο

by Stefanos Kofopoulos • On 19-10-2012 • AT 9:12 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Microsoft ταλαιπωρεί το Surface tablet σε βίντεο

Νομίζατε ότι η Microsoft δεν είναι αρκετά σοβαρή στην προσπάθεια κατασκευής του δικού της hardware και απλά έφτιαξε το Surface για να τονώσει την αγορά και το οικοσύστημα των Windows 8 και Windows RT tablets; Μάλλον κάνατε λάθος.

Γιατί η Microsoft πιστεύει τόσο πολύ στο Surface tablet με Windows RT που το βασανίζει μπροστά στα μάτια εργαζομένων της εταιρείας. Μαζεμένοι όλοι μαζί μπροστά από το μηχάνημα που θα ρίξει το Surface από ύψος 76 εκατοστών στο έδαφος ενώ η κάμερα καταγράφει το περιστατικό. Πριν, μετά και κατά την διάρκεια της πτώσης το Surface με Windows RT λειτουργεί άψογα, λες και δεν έπεσε ποτέ από το γραφείο στο πάτωμα ή από τον καναπέ στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Ο ήχος του πλαστικού όταν χτυπάει το τσιμέντο είναι αποκρουστικός αλλά το Surface αντέχει.

Το ίδιο και η Microsoft που ξεπούλησε όλα τα Surface tablets αμέσως και τώρα δίνει χρόνο παράδοσης εβδομάδων, τουλάχιστον για το μοντέλο των 32GB που έγινε ανάρπαστο αμέσως.

Αν αντέχετε να δείτε κάτι πιο σκληρό και επίπονο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Microsoft Surface στην θέση skateboard. Σοβαρά, δεν πρόκειται για αστείο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ εντυπωσιακό αν αντέχει στις πτώσεις !!!

    Έχω μια απορία… θα μπορεί να τρέξει εφαρμογές γραφιτικής όπως photoshop , illustrator κ.τ.λ η είναι μόνο γα ελαφριά χρήση?

    • Το συγκεκριμένο Surface τρέχει Windows RT, δηλαδή Windows φτιαγμένα για ARM επεξεγαστή. Όλες οι εφαρμογές που ήξερες θα πρέπει να ξαναγραφτούν για να παίξουν στην νέα πλατφόρμα. Φαντάσου το σαν ένα iPad.

  2. Αφου θα βγει κ εκδοση που θα τρεχει κανονικα τα windows 8 εκει θα τρεχουν ολα

Top

Show Buttons
Hide Buttons