900.000 πωλήσεις για Surface RT και Surface Pro tablets στο Q1 2013

by dtonias • On 02-05-2013 • AT 6:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Τις 900.000 πωλήσεις έφτασαν τα Surface RT και Surface Pro στο Q1 2013

Τις 900.000 πωλήσεις έφτασαν οι πωλήσεις των Microsoft Surface RT και Surface Pro tablets στο πρώτο τρίμηνο του 2013 σύμφωνα με τα δεδομένα της IDC. Η μάχη με το iPad και τα Android tablet έχει μόλις ξεκινήσει.

Αν και η Microsoft κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τις πωλήσεις των Surface tablets και των Windows 8, μία νέα αναφορά από την IDC δείχνει ότι η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει λιγότερα από 1 εκατομμύριο συσκευές στην παγκόσμια αγορά. Τα νούμερα δεν είναι εκπληκτικά, ωστόσο η Microsoft βρίσκεται πλέον μέσα στους 5 δημοφιλέστερους κατασκευαστές tablet με μερίδιο αγοράς 1,8%.

Η Microsoft κανει μικρα αλλα σταθερα βηματα στην αγορα των tablets

Τα ποσοστά αναμένεται να ανεβούν ακόμη περισσότερο καθώς η Microsoft ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των 8” – 9” tablets τους επόμενους μήνες. Δεν αποκλείεται τα Windows 8.1 και οι χαμηλότερες τιμές των Surface tablets να δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση στις πωλήσεις τόσο των συσκευών όσο και του λειτουργικού σε βάθος χρόνου.

ΔΕΣ: Acer Iconia W3, ίσως το πρώτο Windows 8 mini tablet

Το Microsoft Surface RT κυκλοφόρησε στην αγορά τον Οκτώβριο του 2012 και το Microsoft Surface Pro τον Φεβρουάριο του 2013. Αν και η διάθεση των δύο tablets ήταν περιορισμένη τους πρώτους μήνες, η κατάσταση αλλάζει και πλέον η Microsoft επεκτείνει τα Surface RT και Pro σε ακόμη περισσότερες χώρες.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons