Η Microsoft φτιάχνει ρολόι smartwatch όπως Apple και Samsung

by Stefanos Kofopoulos • On 15-04-2013 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Microsoft φτιάχνει ρολόι smartwatch όπως Apple και Samsung

Η Microsoft φτιάχνει ρολόι, τύπου smartwatch. Όπως κάθε άλλη μεγάλη εταιρεία στις μέρες μας. Η είδηση έρχεται από την μακρινή Ασία και τα εργοστάσια παραγωγής εξαρτημάτων. Φαίνεται πως το Microsoft smartwatch ετοιμάζεται καιρό τώρα.

Microsoft ρολοι, το μελλον των smartwatch θα τρεχει Windows;

Η αγορά των smartwatch έχει πάρει φωτιά. Τουλάχιστον σε επίπεδο φημολογίας, γιατί προϊόντα δεν κυκλοφορούν ακόμα. Ούτε από την Microsoft, ούτε από τους μεγάλους ανταγωνιστές όπως η Apple και η Samsung. Οι πληροφορίες της WSJ αναφέρουν ότι η Microsoft ζήτησε από εργοστάσια στην Ασία, πιθανότατα Κίνα, να στείλουν δείγματα εξαρτημάτων που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα νέου είδους συσκευή, τύπου ρολόι.

Windows Phone Smartwatch ή απλά κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό; Ένα ακόμα project όπως το παλιότερο SPOT (Smart Personal Object Technology) ή μια εντελώς διαφορετική αντίληψη από ό,τι κυκλοφορεί ήδη στην αγορά; Το σίγουρο είναι ότι το νέο Microsoft ρολόι θα τρέχει Windows με κάποιο τρόπο. Αν τελικά εμφανιστεί στην αγορά και δεν καταλήξει φήμη και vaporware. Το επόμενο βήμα είναι η σύνδεση με το XBOX 720 και το μέλλον.

Μέχρι τότε όποιος ενδιαφέρεται για πιο προχωρημένα ρολόγια, μπορεί να αγοράσει το Sony smartwatch ή κάτι σαν το Pebble smartwatch. Τα δύο προϊόντα είναι διαθέσιμα εδώ και τώρα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons