Η Microsoft πουλάει 7 Windows 7 κάθε δευτερόλεπτο με τρέλα

by Stefanos Kofopoulos • On 07-06-2010 • AT 3:36 pm • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

windows 7 retail box

Τα Windows 7 πουλάνε τρελά και το ξέρουμε ήδη, αυτό που μαθαίνουμε τώρα σε στυλ η Apple πουλάει 1 iPad κάθε 3 δευτερόλεπτα είναι το εξής συναρπαστικό. Τα μυαλά του Redmond και η marketing μηχανή της Microsoft μαζί με τις εταιρείες που αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τα Windows XP, έχουν δημιουργήσει μια δυναμική που μεταφράζεται σε 7 πωλήσεις Windows 7 κάθε δευτερόλεπτο για τους 6 πρώτους μήνες πωλήσεων του λειτουργικού.

Είναι τρελό το νούμερο, απολύτως τρελό και η Microsoft δεν κρύβει τον ενθουσιαμό της δηλώνωντας “Windows 7 the fastest selling operating system in history”. Βέβαια όλο αυτό το hype κάνει καλό όχι μόνο στην Microsoft αλλά και σε όλους εμάς, αφού σύγχρονο λετουργικό σημαίνει λιγότερα προβλήματα (τις περισσότερες φορές) και θάνατος στην κατάρα που λέγεται Internet Explorer 6.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άντε να δούμε και το ….. πόσες εφαρμογές flash ξεκινάνε ανά δευτερόλεπτο.

  • Η Adobe είναι τσαντισμένη ή απλά ασχολείται πως να κάνει το Flash να μην κολλάει στο desktop. Ο μόνος λόγος που μου έχει κολλήσει ο Chrome είναι η Adobe και το λέω πολυ σοβαρά!

 2. Σαν windows 7 user απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος και βρίσκω πως τους αξίζει να είναι the fastest selling operating system in history. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι και apple user αλλά βρίσκω τα windows 7 τουλάχιστων για την δικιά μου δουλειά, άψογα σε όλους τους τομείς.

  Τιτάνα, μια απο τα ίδια, ο μόνος λόγος που ο chrome μου έχει κρασάρει είναι το flash :s

 3. Συμφωνώ ότι τα 7 είναι πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις..Αλλά κάπου υπάρχει μια “απάτη” σχετικά με το πουλάει. Κάθε υπολογιστής έχει προ εγκατεστημένο πάνω το λειτουργικό αυτό. Οπό ταν βασικά δεν είναι επιλογή του χρήστη.Αλλά επιλογή εταιρείας. Αλήθεια, θα ήθελα να ήξερα πόσοι αγόρασαν το λειτουργικό αυτό πραγματικά, από επιλογή τους και όχι επειδή το μηχάνημα που με ενδιαφέρει φοράει Windows 7.

  • Ναι έχεις δίκιο σε αυτό αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι πόσα license έχει πουλήσει η MS. Εξάλλου έχουμε δει ότι ο κόσμος προτιμάει τα Windows για ανεξήγητους λόγους, όπως έδειξε το πείραμα των netbooks

  • Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι εγώ αγοράζω ένα υπολογιστή και αυτός μέσα δεν έχει λειτουργικό…Τι θα του βάλω? Ubuntu? για να μην τρέχει τίποτα ή Mac OS X που δεν γίνεται? Όπως και να έχει πάλι windows θα βάλεις ή θα αγοράσεις απο την αρχή Mac. Και μην μου πεις οτι θα βάλεις XP ή Vista…

   • Προφανώς δεν έχει νόημα, αλλιώς η εμπειρία είναι μισή ή μάλλον δεν υπάρχει

   • Σε καιρούς Vista υπήρχαν υπολογιστές (κυρίως netbook) που πωλούνταν με Windows XP. Γιατί όχι Vista; Γιατί ήταν βαριά. Τώρα γιατί πωλούνται με 7; Γιατί είναι καλύτερα και απ’ τα δύο και δίκαια fastest selling :-)

    Btw τα χρησιμοποιώ από καιρούς που κυκλοφορούσαν κάποια leak.

   • Τι εννοείς για να μην τρέχει τίποτα?
    Πραγματικά έχεις λάθος. Δηλαδή εσύ λές ότι τα Windows είναι μονόδρομος. Μέγα λάθος φίλε μου.
    Απλά να ξέρεις ότι ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
    Αν κάτι δεν γνωρίζεις ή δεν ασχολήθηκες με κάτι, καλύτερα να μην το αναφέρεις ώς παράδειγμα γιατί θίγεις πρώτα τον εαυτό σου.

    [offtopic]
    Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο θέμα του λειτουργικού, εξαρτάτε φυσικά από το τι ζητά ο χρήστης.

   • Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι οι χρήστες προτίμησαν να πληρώσουν πιο ακριβά για να αγοράσουν netbooks με Windows XP αντί για φθηνότερα netbooks με διάφορα linux. Απλό είναι, πάρα πολύ απλό

   • Πρώτα απ όλα βάλε το λειτουργικό σου στην τοστιέρα γιατί δεν τρέχει ούτε skype και δεύτερον επειδή βρήκες να το παίξεις έξυπνος λινουξάς, θα σου πω οτι η δουλειά μου δεν είναι να μπαίνω σε blogs και να κάνω comment αλλά είναι 3D Artist. Πράγμα που σημαίνει οτι τα ubuntu για μένα πάνε για πέταμα.
    Επίσης αυτό που λέει ο τιτάνας, γιατί να πάρει ένας απλός user ubuntu και να μην βάλει windows? για να προσπαθεί να τρέξει προγράμματα με το wine?

    Δεν σε έθιξα mate, αλλά επειδή γουστάρεις εσύ linux δεν σημαίνει οτι άνθρωποι που κάνουν δουλειά με τους υπολογιστές μπορούνε να την κάνουνε κιόλας με linux. Ευχαρίστως δίνω τα λεφτά μου στην Apple και την Microsoft και κάνω την δουλειά μου. Τι να το κάνω το open source που δεν τρέχει ούτε calculator…

   • Θα παρακαλούσα να αλλάξεις το ύφος σου… έχεις επιχειρήματα που μπορείς να εκφράσεις πιο ήρεμα

   • Απο τα λεγόμενα σου δεν μπαίνω καν στο κόπο να σου εξηγήσω και να σου πω αν τρέχει ή αν δεν τρέχει διάφορα προγράμματα το Ubuntu. Φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο.
    Τώρα αν εσένα η δουλειά σου απαιτεί προγράμματα για 3d artist προφανώς δεν σου κάνει το Ubuntu.
    Αλλά, να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Γενικά, από τα επιχειρήματα σου, φαίνονται οι γνώσεις σου περί λειτουργικών συστημάτων.

    Εγώ έχω dualboot με windows 7, και όπως είπα τα 7 είναι πολύ καλά.
    Τα 7 τα έχω για μερικά προγράμματα της σχολής που δεν τα υποστηρίζει το linux.Δεν είπα ότι υποστηρίζονται τα πάντα όλα από linux.
    Απλά να σου πω, ότι τις εφαρμογές που χρειάζεται ο μέσος χρήστης, υπάρχουν φίλε μου και στα linux.Δεν χρειάζεται το wine. Στο 99% τον εφαρμογών τουλάχιστον.
    Και δεν στο παίζω λινουξάς.Απλά είπα τη γνώμη μου, και αμέσως , με λάθος επιχειρήματα προσπαθείς να μου την πεις.

    @Titanas

    Συμφωνώ.
    [quote]εξάλλου έχουμε δει ότι ο κόσμος προτιμάει τα Windows για ανεξήγητους λόγους[/quote].

    Δεν είμαι αντί Microsoft. Απλά είπα ότι τα windows δεν είναι μονόδρομος, όπως άφησε να νοηθεί ο φίλος πιο πάνω.

Top

Show Buttons
Hide Buttons