1 χρόνο μετά η Microsoft πουλάει 240 εκ. άδειες Windows 7

by Stefanos Kofopoulos • On 21-10-2010 • AT 7:14 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Ιστορικό ρεκόρ: 1 χρόνο μετά η Microsoft πουλάει 240 εκ. άδειες Windows 7

Πέρασε ένας χρόνος από την παρουσίαση των Windows 7 και η Microsoft κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 240 εκατομμύρια άδειες χρήσης του λειτουργικού καταρρίπτοντας οποιοδήποτε προηγούμενο ρεκόρ. Τα Windows 7 είναι το λειτουργικό με τις περισσότερες πωλήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι το 93% των PCs που αγοράστηκαν τον τελευταίο χρόνο έχουν Windows 7. Προφανώς η Microsoft έχει δρόμο μέχρι να εξαφανίσει από το πρόσωπο της Γης όλες τις εγκαταστάσεις Windows XP και Windows Vista ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα Windows 8 και τον Internet Explorer 9. Το 2011 θα είναι σίγουρα μια συναρπαστική χρονιά για τα λειτουργικά στα PCs αφού αναμένεται να εμφανιστεί το Windows 7 SP1. Αυτό και αν είναι μαγικό, περισσότερο και από τον Harry Potter.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Windows 7 και ξερό ψωμί σε δίκτυα και ταχύτητα αυτό έχω να πω στον media center εχω ta 64bit και είναι ζάχαρη λέω…Αν η microsft σοβαρευτεί λίγο θα ξαναπάρει τον χαμένο τίτλος της απο την apple…..

  • Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύει ο ανταγωνισμός, ειδικά με την Apple και τις συνεχείς βελτιώσεις που κάνει στο Mac OS X. Τα Windows 7 βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα κάνει καλό σε όλους να τα δούμε σε ακόμα περισσότερα PCs (βλέπε browser, ταχύτητα, ασφάλεια κλπ).

   • Τα βλέπω, τα βλέπω…..σε κάθε οπτική γωνία…. :)

  • Ποιόν χαμένο τίτλο;

  • Πες τα ρε Johny! Κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος… love my 64bit Windows 7! Και σκέφτομαι σοβαρά για μια touch screen τώρα.

 2. Εγκαθιστώντας την νέα έκδοση του Windows live essentials παρατήρησα πως ο messenger είχε εφέ windows phone/zune! Μακάρι να γίνει έτσι όλο το λειτουργικό!

Top

Show Buttons
Hide Buttons