Microsoft.Phone.Media.Extended.dll, FaceTime σε Windows Phone 7

by Stefanos Kofopoulos • On 12-01-2011 • AT 2:45 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Microsoft.Phone.Media.Extended.dll η απόδειξη για τον FaceTime αντίπαλο σε Windows Phone 7

Η Microsoft δεν θα μπορούσε παρά να απαντήσει στην πρόκληση της Apple και του FaceTime, την υπηρεσία που επιτρέπει βίντεο chat μέσω WiFi χρησιμοποιώντας iPhone 4 και Mac υπολογιστή. Δεδομένης της παρουσίας του Windows Live Messenger σε εκατομμύρια PCs, του Windows Phone 7 λειτουργικού σε αρκετά τηλέφωνα, η ύπαρξη μιας αντίπαλης πρότασης είναι επιτακτική ανάγκη. Η Microsoft ήδη δουλεύει πάνω σε αυτό και η απόδειξη έρχεται από το screenshot που περιέχει το Microsoft.Phone.Media.Extended.dll. Πότε θα δούμε το Windows Live chat σε Windows Phone 7 κινητά και πότε το MSN θα αναβαθμιστεί ώστε να υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα θα το μάθουμε σύντομα, στο πρώτο update των Windows Phone 7.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό για το κόσμο η Microsoft: να αυτοκτονήσει*… Μας τρώει πολύτιμο χρόνο απο την ζωή μας πλέον.

  * το department των games και των peripherals να μείνει :)

  • θα προσπαθήσω να το αναλύσω τότε…

   – “Σε επόμενη έκδοση των WP7, θα μπει το copy/paste”. Μα καλά, δεν είχαν ήδη την τεχνογνωσία από τα PPC/CE/WM6 copy/paste;
   – “Microsoft.Phone.Media.Extended.dll η απόδειξη για τον FaceTime αντίπαλο σε Windows Phone 7”. Μα καλά, δεν είχαν ήδη τέτοια τεχνογνωσία από τα PPC/CE/WM6?

   Όταν η MS ήταν μικρή, αντέγραψε για να μεγαλώσει (Windows). Μετά, το κύριο που την ένοιαζε ήταν να στραγγαλίζει τους ανταγωνιστές με όμορφες τεχνικές (μαζί με την Intel σε αυτό).
   Τώρα που πχ έχασε το τρένο στον mobile τομέα, έπιασε να αντιγράψει πάλι (πχ, marketplace, “απλό” touch-friendly WP7). Και η Google παρόμοιες αντιγραφές κάνει, αλλά τουλάχιστον στο μεταξύ μου έχει δώσει υπέροχα προϊόντα (google search, gmail, android). Πάει καιρός που έχω ευχαριστηθεί κάποιο MS προϊόν.

   (Disclaimer: είμαι developer (.ΝΕΤ μεταξύ άλλων), δεν έχω iphone (είχα HTC Kaiser και τώρα HTC G1), τρέχω ubuntu στα PC μου (macmini, Compaq laptop) )

   αυτά για την ουσία…

   Τώρα, το πως έφτασες να πεις σε μένα τον ιδιώτη να αυτοκτονήσω γιατί πρότεινα το αυτό για μια ΕΤΑΙΡΙΑ, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

   • Παρακαλώ να μην γίνει flame ας σταματήσει αυτό. Καλό είναι να μην γράφουμε τέτοια.. τεσπα, να υπάρχει σεβασμός @hypest

   • απλώς νομίζω φάνηκες εμπαθής παρά με διάθεση να “συνεισφέρεις” παραγωγικά στην κουβέντα, είτε κριτικάροντας, είτε κτλ… Επίσης ο τίτλος “Microsoft.Phone.Media.Extended.dll η απόδειξη για τον FaceTime αντίπαλο σε Windows Phone 7″ δεν σημαίνει ντε και καλά οτι αυτό πάει να κάνει η MS. Δηλαδή να αντιγράψει την Apple. Νομίζω τέτοιοι τίτλοι τροφοδοτούν τις αντιπαραθέσεις, όπως τροφοδοτούν τον “φανατισμό”¨οι οπαδικές εφημερίδες. Το video conferencing σίγουρα δεν το εφήυρε ουτε η Apple, ούτε η MS.

   • Συμφωνώ με κάθε σου σημείο (κ για το εμπαθής).

  • Γιατί μιλάς με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft είναι μία μεγάλη εταιρεία ότι και να λες!!!
   Μάλλον είσαι apple fan και σε καταλαβαίνω! Υπομονή! :-)

 2. Όοοο,τι να ‘ναι λες μου φαίνεται…

  • άποψη ήταν, όπως άποψη είναι κ το δικό σου ποστ (“Όοοο,τι να ‘ναι λες μου φαίνεται…”)

 3. Αν το “να υπάρχει σεβασμός @hypest” σημαίνει “hypest, δείξε σεβασμό”, τότε δεν το καταλαβαίνω. Δεν απευθύνθηκα σε κάποιον συναναγνώστη του blog εξάλλου, ούτε στο blog το ίδιο. Εξέφρασα κρίση με στόχο την MS μόνο! “Πες την γνώμη σου” γράφει εδώ λίγο πιο πάνω και νομίζω ότι αυτό μόνο έκανα.

  Anyway, δεν είχα πρόθεση, ούτε σκοπό, ούτε και όρεξη για flamewar. Διαβάζοντας απλά την συγκεκριμένη είδηση του παρόντος post, βγήκα κάπως απο τα ρούχα μου γιατί ένιωσα πραγματικά ότι έχασα λίγο χρόνο απο τη ζωή μου λόγω της MS, επειδή η MS απασχολεί τα electronic media :(

  • ότι νάναι

   • @itmanager
    Και όμως αυτά που λέει το παιδί έχουν μια βάση. Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, δεν είναι σίγουρα ό,τι να ‘ναι.

Top

Show Buttons
Hide Buttons