Αναβάθμιση του Microsoft Office για iPad

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2014 • AT 12:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

office for ipad new

Αναβαθμισμένη είναι η εφαρμογή του Microsoft Office για το iPad με την παροχή δυνατότητας στον χρήστη να εξάγει τα έγγραφά του σε μορφή PDF και όχι μόνο. 

Οι νέες δυνατότητες, πέρα από την εξαγωγή σε PDF των εγγράφων που δημιουργεί κανείς σε Word, Excel και PowerPoint είναι διαθέσιμες ακόμα και σε όσους δεν έχουν συνδρομή στο Office 365. Ειδικά στο PowerPoint, η Presenter View δυνατότητα βοηθά την προβολή σε έναν projector, ενώ οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβά κανείς με την κάμερα του iPad θα μπορούν να εισαχθούν απευθείας σε μία παρουσίαση. Ενισχυμένες είναι, επίσης, οι δυνατότητες κατηγοριοποίησης και οργάνωσης των φύλλων εργασίας του Excel, μαζί με την δημιουργία πινάκων. Τέλος, είναι εφικτή η χρήση γραμματοσειρών τρίτων και της επεξεργασίας φωτογραφιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει δείξει το App Annie, μία υπηρεσία καταγραφής της δημοτικότητας των εφαρμογών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Microsoft Word για το iPad παραμένει η πρώτη επιλογή για όλους τους Αμερικανούς κατόχους iPad, φτάνοντας στη 11η θέση στην γενική κατάταξη όλων των εφαρμογών για προϊόντα Apple στις ΗΠΑ. Στις εφαρμογές παραγωγικότητας κατακτά την 7η θέση. Επομένως, η κάθε είδηση για αναβάθμιση δεν περνά απαρατήρητη…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons