Η Microsoft τηρεί σιγή ιχθύος για το update σε Windows Phone 7.8

by Stefanos Kofopoulos • On 26-11-2012 • AT 11:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Η Microsoft τηρεί σιγή ιχθύος για το update σε Windows Phone 7.8

Τα Windows Phone 8 είναι στην αγορά, σε πολύ όμορφα νέα smartphones αλλά τα Windows Phone 7.8 βρίσκονται κάπου στους servers της Microsoft χωρίς ημερομηνία διάθεση στο κοινό. Όσοι περιμένουν να αναβαθμίσουν το παλιό τους Windows Phone 7.5 κινητό απλά περιμένουν ακόμα.

Έχουν περάσει περίπου 5 μήνες από την ανακοίνωση των Windows Phone 7.8, όπως ακριβώς σας είχαμε πει για την αδυναμία εγκατάστασης των Windows Phone 8 στα παλιά πλέον Windows Phone 7 κινητά, αλλά το update δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια με το σχετικό άρθρο του Paul Thurrott που αναρωτιέται σε τι φάση βρίσκεται το update και αν τελικά η Microsoft θα ρίξει στην αγορά το νέο λειτουργικό.

Το επίσημο σχόλιο της Microsoft είναι “ουδέν σχόλιο” αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Windows Phone 7.8 μπορεί να είναι διαθέσιμα σε μερικές ημέρες από σήμερα. Μένει να δούμε αν η αποχώρηση του Steven Sinofsky επηρέασε την κατάσταση, αν η Microsoft περιμένει υπομονετικά ώστε να σπρώξει τους καταναλωτές προς τα νέα Windows Phone 8 smartphones και αν τελικά τα Windows Phone 7.8 δώσουν ζωή στα single core κινητά όπως το Nokia Lumia 800 και Nokia Lumia 900.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons