Τα νέα ποντίκια της Microsoft από το μέλλον

by Stefanos Kofopoulos • On 06-10-2009 • AT 9:37 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

capacitive-microsoft research mouse

Δεν είναι τυχαία η στιγμή που η Microsoft αποφασίζει να μοιραστεί με τον κόσμο, τα πρωτότυπα ποντικιών που δοκιμάζουν εκεί στα εργαστήρια του Microsoft Research. Με προχωρημένο a la Arc design τα συγκεκριμένα ποντίκια που χρησιμοποιούν κάμερα, υπέρυθρες και διάφορες άλλες τεχνολογίες για να επιτρέψουν στον χρήστη να χρησιμοποιεί περισσότερο από ένα δάχτυλα ταυτόχρονα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το αριστερό ή δεξί κλικ οδηγείται προς τον θάνατο αφού νέες multi touch επιφάνειες θα διευκολύνουν στον χειρισμό των σύγχρονων UI. Οι προσεχτικοί θα παρατηρήσουν ότι καμία από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Microsoft δεν είναι εξωτική και νέα. Απλά υλοποιούνται με έξυπνο τρόπο.

Ό,τι δείτε στην συνέχεια είναι ποντίκια σε πειραματικό στάδιο που η Microsoft δοκιμάζει ανάλογα την περίπτωση και τις ανάγκες των εφαρμογών. Επικοινωνιακά, η χρονική στιγμή ταιριάζει απόλυτα με τις φήμες και τα leaks από FCC που θέλουν την Apple να παρουσιάζει πολύ σύντομα νέο multi touch ποντίκι.

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο ρε συ το είπες. η εταιρία δεν ειναι ΕΞΩΤΙΚΗ και ΝΕΑ, προσθέτω ούτε καν ΔΡΟΣΕΡΗ. Όλα τα χαρακτηριστικά που έχει κάτι που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον (ακόμα ακι στην τεχνολογία). ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται έτσι! Ξέρω η σύκριση με Apple καταντάει κουραστική όλη την ώρα αλλά είναι μια όαση αυτή η εταιρία ευτυχώς που το μέλλον δεν ανήκει στην Microsoft!

    • Το έγραψα για να τονίσω ότι δεν χρειάζεται να ανακαλύψουν τον τροχό αλλά να συνδυάσουν τεχνολογίες που ήδη υπάρχουν. Αυτό σημαίνει χαμηλό κόστος και γρήγορη ανάπτυξη

  2. Το κατασκεύασμα της Apple θα είναι ακριβό γιατί θα είναι Apple αλλά για τα υπόλοιπα πρωτότυπα που είδαμε για αυτό έγραψα ότι είναι σημαντικό ότι χρησιμοποιούν τεχνολογίες που ήδη παίζουν εδώ και εκεί και απλά της συνδύασαν μαζί. προφανώς το design θα κοστίσει αν κάποιο από αυτά τα ποντίκια βγει στην αγορά αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

Top

Show Buttons
Hide Buttons