Η Microsoft ζητάει συγγνώμη για το NoDo, υπόσχεται να μην ξαναγίνει

by Stefanos Kofopoulos • On 28-03-2011 • AT 2:10 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Microsoft ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση του NoDo, υπόσχεται να μην ξαναγίνει

Μετά από λίγες βδομάδες καθυστέρηση και μερικές συσκευές που μετατράπηκαν σε στόπερ πόρτας, το Windows Phone 7 NoDo update τρέχει πλέον χαρούμενο σε όλες τις συσκευές με το πολλά υποσχόμενο λειτουργικό της Microsoft. Την κατάσταση βγήκε να σώσει ο Joe Belfiore, διευθυντής του προγράμματος Windows Phone αναλύοντας το πρόβλημα από την πλευρά της εταιρίας. Από όλα αυτά εμείς κρατάμε το ότι η Microsoft ακούει τα παράπονα και παίρνει αμέσως αποφάσεις. Για όσους ενδιαφέρονται, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Joe Belfiore να μιλάει για την θέση της Microsoft σε αυτό το θέμα.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μπηχτή δεν έλειπε… τελείως παπαγάλοι τα παιδιά από δίπλα, να δούμε πότε θα μπουν και ελληνικά (τουλάχιστον έχουν πέσει οι τιμές τους)

  2. …και τώρα που αναβάθμισα το LG μου με το περιβόητο NODO, δε βλεπω καμια ουσιαστική διαφορά εκτός απο το copy & paste…η συσκευή συνεχίζει να μην υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο, συνεχίζει να μην έχει σύστημα εύρεσης εφαρμογών…(ονομαστικό κατάλογο κτλ..), και θα τολμήσω να πώ οτι δεν μπορώ να συνδεθώ σε WIFI δίκτυα με κρυφό όνομα…έχω ρυθμίσει το δίκτυό μου κατα αυτόν τον τρόπο και δεν εμφανίζεται ποτέ στη συσκευή…συνεχίζω να μη καταλαβαίνω γιατί δεν επιτρέπουν την χρήση οποιουδήποτε ringtone και γιατί κατα το συγχρονισμό του email, παρ’όλο που λαμβάνει όλα τα mails, βγάζει ένα ενοχλητικό error 86000108.

Top

Show Buttons
Hide Buttons