Ετοιμάζεται η Microsoft για Vista SP1

by Stefanos Kofopoulos • On 01-02-2008 • AT 1:48 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

windosw vista sp1 logo

Με χαρά και ανυπομονησία περιμένουν όλοι το Service Pack 1 των Windows Vista, ιδιαίτερα όσοι δουλεύουν στο IT τμήμα εταιρειών. Με υποσχέσεις για βελτιωμένες επιδόσεις και πολλά bug fixes η Microsoft προετοιμάζει το έδαφος και προτάσσει ένα καλό λόγο για το upgrade στο νέο λειτουργικό με την ωριμότητα SP1. Για αυτό άλλωστε έχει ετοιμάσει και τα ανάλογα εργαλεία κάτω από την ομπρέλα του Microsoft Assessment and Planning (MAP) Solution Accelerator ώστε να βοηθήσει στην προετοιμασία για το Vista SP1 αλλά και άλλα πακέτα όπως Windows Server 2008, Windows Vista, Office 2007, Microsoft Virtualisation (Virtual Server 2005 R2 – forthcoming Hyper-V) και Microsoft Application Virtualisation. Αυτό που απομένει είναι υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του SP1 και τις παρατηρήσεις από τις πρώτες εγκαταστάσεις εκτός και εντός εταιρικού περιβάλλοντος.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. @flamelab: Ενδιαφέρουσα παρατήρηση γιατί ό,τι σχετικό έχω διαβάσει για Vista vs Vista SP1 κάνουν λόγο για αμελητέες διαφορές στην ταχύτητα του συστήματος τουλάχιστον στα τυπικά καθήκοντα όπως εφαρμογές γραφείου.

 2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Microsoft θα δίνει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή σε ότι αφορά τα Vista, είτε αυτό λέγεται Service Pack είτε λέγεται βελτίωση. Μετά τα πυρά που έχουν δεχτεί τα Vista και κατ’ επέκταση η MS, τα Vista πρέπει να “πετάνε” στην κυριολεξία. Δεν χωράνε άλλα λάθη.
  Κάτι μου λέει μέσα μου ότι το τελικό SP1 θα βελτιώσει πάρα πολύ την λειτουργία των Vista.

 3. Η εμπειρία μου μέχρι τώρα με την MS λέει πώς όπου δεν χωράνε άλλα λάθη, άμα σπρώξεις χωράνε!
  Νομίζω πως με κάθε εκδοχή των Windows τα πράγματα στρώνουν στο SP2.

 4. Έβαλα και εγώ χθες το SP1 RC1 και έχω δει μεγάλη διαφορά και στο boot και στο άνοιγμα εφαρμογών όπως το Dreamweaver και το CuteFTP.

 5. … τι μηχάνημα έχεις :p

 6. κανένας δεν περιμένει τίποτα από τη microsoft κανένας στο ΙΤ τουλάχιστον στο “IT” ίσως.

 7. Παιδιά έχω να προσθέσω κάτι απίστευτο.

  Την περασμένη εβδομάδα πήρα καινούργια ψηφιακή κάμερα (Samsung VP-MX10) και τα Vista (32bit) δεν την αναγνώριζαν και αφού είχα περάσει τους drivers (Vista 32bit).

  Είχα τρελαθεί, μέχρι και στο support της Microsoft πήρα τηλέφωνο (έχω original Vista Ultimate) και δεν κάναμε τίποτα.

  Προχθές έβαλα το Release Canditate SP1 (Αντίγραφο αξιολόγησης, Build 6001) και η κάμερα αναγνωρίστηκε!!!

  Μου αρέσει που μου είπαν από το support της Microsoft ότι φταίει η Samsung και να περιμένω να βγάλει συγκεκριμένα drivers για Windows Vista Ultimate 32bit ελληνικά!!!

  Να σας πω ένας λόγος που έβαλα τα SP1 ήταν μήπως και αναγνωριστεί η κάμερα, αλλά το είχα στο πολύ πίσω μέρος του κεφαλιού μου, δεν πίστευα ότι τελικά θα αλλάξει κάτι.

  Και όμως…..

 8. @geek-01: Από που να περιμένουμε κάτι για το ΙΤ?

  @editor: Αυτό παίζει να είναι πάρα πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του bug. Δοκίμασες σε άλλο Vista installation που να είναι fresh?

Top

Show Buttons
Hide Buttons