Η Microsoft χαίρεται για 2.3 εκ. downloads του IE9 σε μια μέρα

by Stefanos Kofopoulos • On 17-03-2011 • AT 1:58 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Internet

Η Microsoft χαίρεται για 2.3 εκ. downloads του IE9 σε μια μέρα, το σημαντικό είναι άλλο

Μεγάλη χαρά στο blog του IE9 για τα 2.3 εκατομμύρια downloads του IE9 σε μια ημέρα, δηλαδή 27 downloads κάθε τικ για δευτερόλεπτο του ρολογιού. Με τα εκατοντάδες εκατομμύρια των PCs εκεί έξω το νούμερο μάλλον είναι μικρό και μάλλον κάποιος βιάζεται να μιλήσει για επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση ο IE9 είναι τόσο καλός όσο δεν θα περίμενε κανείς, ειδικά αν χρησιμοποιείται σε σύγχρονο μηχάνημα και με ένα ξεκαθάρισμα των add-ons που δημιουργούν πρόβλημα. Αν δεν έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει τον Internet Explorer 9 μπορείτε να το κάνετε εδώ και τώρα.

Αν τα πράγματα δεν είναι όσο καλά και γρήγορα θα περιμένατε να είναι, δοκιμάστε τα εξής:

– Καθαρίστε την cache του IE9. Κλικ στο γρανάζι δεξιά πάνω γωνία > Internet Options > General > Browsing History > Delete > και επιλέξτε τις δύο πρώτες επιλογές (Preserve Favorties website data και Temporary Internet Files) > Delete

– Απενεργοποιήστε τα άχρηστα add-ons. Κλικ στο γρανάζι δεξιά πάνω γωνία > Manage add-ons > Toolbars and Extensions > επιλέξτε σχεδόν τα πάντα και κλικ στο κουμπί disable. Εδώ συνήθως θα βρείτε την Java, το MSN, το Office, το Acrobat κλπ. Εκτός και αν το περιβάλλον εργασίας απαιτεί τα παραπάνω, όλα αυτά δημιουργούν καθυστερήσεις και προβλήματα.

Για αν εγκαταστήσετε τον IE9 κάνετε κλικ εδώ και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το σημαντικό ποιό είναι?… Να θυμίσω πως ο Firefox 3 το 2008 είχε τριπλάσια νούμερα απο τον IE9 τώρα… Δεν ξέρω αν είναι και τόσο επιτυχές αυτό το νούμερο..

  Πάντως ο IE9 είναι φοβερά γρήγορος σε σχέση με τον ΙΕ8… αλλα τον Chrome, δεν τον αλλάζω με τίποτα…! ;)

  • Το σημαντικό είναι η ελπίδα να βάλουν όλοι IE9 όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δουν μια καλύτερη και ταχύτερη μέρα στο web

   • Η απλά Firefox4, Chrome ή Chromium…

   • συμφωνώ.

  • Ο Firefox κατέχει το ρεκόρ Guinness των περισσότερων downloads από κάθε άλλο software μέσα σε μια ημέρα, όταν στις 17-18 Ιουνίου του 2008 τον κατέβασαν 8.002.530 φορές!

   • Για να δούμε θα το σπάσει το ρεκόρ; :D
    http://glow.mozilla.org/

 2. ολοι καλοι ειναι, αλλα γιατι στο τελος δουλευω με chrome δεν ξερω

Top

Show Buttons
Hide Buttons